in

Promotor pokušao iskoristiti popularnost Hasbulle: “Lažirao je fotografije, nema nikakvog dogovora”

Slatka-Tajna.Eu


Hasbulla otkrio


Dagestanska internet senzacija Hasbulla Magomedov otkrio je sinoć u Moskvi kako je promoter Ashab Tamaev lažirao razgovor s Danom Whiteom o prodaji prava za njegov meč protiv Abdu Rozika.


Foto – Screenshot




Hasbulla je bio gost Khabiba Nurmagomedova u Moskvi na eventu Eagle FC promocije i u razgovoru s novinarima je potvrdio da je Tamaev lažirao fotografije u kojima mu je prvi čovjek UFC-a ponudio milion i po dolara za prava na meč kojeg svi željno čekaju.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Izmislio je razgovor s Danom Whiteom. Fotošopirao je poruke. Tražio sam dokaz razgovora. Nije mi ga želio pokazati i sve je postalo jasno”, rekao je Hasbulla i dodao je:

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Nije ni mogao prodati borbu. Nije nikom otac, niti je imao ikakav ugovor. Nije postojao način da je proda”, istakao je maleni Dagestanac.

I pored svega Hasbulla je još jednom potvrdio kako ne voli Abdou Rozika.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Obična vreća. Pjevač. Ne volim pjevače”, poručio je Hasbulla.

Vidjet ćemo hoće li do ove borbe ikada doći. Šanse su jako male jer je otac malenog Dagestanca protiv bilo kakvog nastupa jer se boji za zdravlje svoga sina.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

EKSKLUZIVNO ZA ‘SLOBODNU BOSNU’: Vodeći meteorolog u regionu Zoran Vakula najavljuje kakva nas zima očekuje, uz poruke Bosancima i Hercegovcima

301 Moved Permanently