in

Počinje beskrajno dobra priča – Business Magazine

Slatka-Tajna.Eu

Ove zime, kompanija m:tel svojim korisnicima predstavlja potpuno nove pretplata tarife. Otkrijte svijet čarobnih tarifa koje ruše limite i pokreću priče bez ograničenja. Svijet skrojen po mjeri svih generacija, u kojem neograničeni pozivi i mobilni internet nisu bonusi već prilika za još više druženja sa najmilijima.

Predstavljamo vam beskrajno dobru priču kroz nove m:tel postpaid tarife: Start, Plus, Plus NET, Top, Max  i Premium.

A uz nove tarife očekuju vas još veći bonusi za mobilni internet koji možete podjednako da trošite kako u m:tel mreži tako i u romingu u zemljama Zapadnog Balkana.

Čarobne tarife još su bolje uz vrhunske uređaje.

Tako npr. u novoj Top postpaid tarifi koja je skrojena za potpuno uživanje u komunikaciji, dobijate neograničene razgovore i poruke, te čak 25 GB mobilnog neta za 45 KM mjesečno, a uz to imate mogućnost da odaberete i jedan od sjajnih telefona: Realme GT Master Edition uz mjesečnu ratu od 12,17 KM, Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE za 15,65 KM ili Samsung Galaxy A52s uz mjesečnu radu od 17,39 KM mjesečno.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Neka vam ova zima donese još više toplih riječi, koje griju srca u beskrajno dobroj priči prijatelja iz m:tel-a!

Za više informacija o novim postpaid tarifama, ali i o uređajima u zimskoj ponudi m:tel.a, posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

LJUDI, OVO BUDI: Đuro bos u snijegu

Narodna Skupština RS usvojila zaključke o prenosu nadležnosti