in

Naša stranka poslala nedvosmislenu poruku nakon “posebne sjednice” NSRS: “Dodiku će biti odgovoreno”

Slatka-Tajna.Eu

“Dodikova destruktivnost prema Bosni i Hercegovini pokazat će se kao samodestruktivnost prema njemu samom, ali i RS”, istaknuli su iz Naše stranke, komentarišući odluku NSRS.

“Sjednica Narodne skupštine RS pokazala je svu destruktivnost politike Milorada Dodika. Destruktivnost je posebno pokazana činjenicom da je na sjednici zabranjeno obraćanje predstavnici OHR-a.

To mora biti shvaćeno kao zatvaranje vrata cjelokupnoj međunarodnoj zajednici i odbijanje rješavanja krize diplomatskim sredstvima”, naveli su iz Naše stranke.

Dodik, istaknuli su, govori jezikom jednostranosti, neuvažavanja drugih, jezikom sile.

“To je znak da samo takav jezik može i razumjeti pa mu njim treba biti i odgovoreno. Takvim mu jezikom mora biti odgovoreno i zbog predloženih zaključaka koji su protivustavni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuOčekujemo takav odgovor od međunarodne zajednice i ohrabrujući su sve češći istupi njenih predstavnika kojima se pokazuje namjere za njegovo sankcionisanje pa i smjenu”, zaključuju iz Naše stranke.

Podsjećamo, na 24. posebnoj sjednici Narodne skupštine RS usvojena je Deklaracija o ustavnim principima i četiri informacije sa zaključcima o prijenosu nadležnosti sa nivoa BiH na nivo entiteta.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

#hrvatska #srbija #bosna #balkan #fyp #humor #smijesno #viral

Danijela Martinović pokazala novu frizuru s kojom izgleda mnogo mlađe