in

HALID MUSLIMOVIĆ PORUČIO VESNI ZMIJANAC: Trebalo bi da pod hitno smrša jer ne ide da se ovako zapusti

Slatka-Tajna.Eu

Halid Muslimović kaže da nije oduševljen time kako trenutno izgleda njegova kolegica Vesna Zmijanac, koja je javno priznala koliko joj se sviđao, pa joj je poručio da pod hitno mora da smrša jer se previše ugojila.

Muslimović je ispričao da mu je uvijek bilo simpatično što je Vesna gajila simpatije prema njemu, ali da nikada nije pomišljao da bi među njima moglo da bude nešto više od prijateljstva iako je smatra jednom od najljepših žena na estradi.

– Poznato je da sam se mnogo sviđao Vesni. To je bilo još u vrijeme kada smo zajedno zakoračili na estradu. Nikada mi nismo imali ništa više od prijateljstva iako smo se mnogo lijepo slagali. Skoro smo se čuli, ne znam što ljudi pričaju da pije kad meni kaže da to nije istina. Ona je u nekim trenucima najgora za sebe, a najbolja za druge. Sad se nešto ubucila, to nije dobro. Trebalo bi da pod hitno smrša jer ne ide da se ovako zapusti. Nebitno je, na kraju krajeva, ko se tu kome sviđao. I Vesna i ja sada imamo svoje porodice, ne treba se vraćati u prošlost. Ozbiljni smo ljudi. Treba da se dovede u red jer mislim da ima još mnogo toga da ponudi estradi – priča Halid Muslimović.

Dodaje da mu se žene redovno udvaraju i preko društvenih mreža, ali da nikome ne dozvoljava da mu čita poruke u mobilnom telefonu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Moj telefon niko nije nikada provjeravao, ni žene ni prijatelji, jer to ne dozvoljavam i nije kulturno. Žene šalju svašta, ali to su obožavateljke i na takve poruke ne odgovaram. Ima golotinje, ma svega! Samo obrišem takve poruke i to je sve, ne daj Bože da mi ga ukradu – priča pjevač.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Balkanci#balkan #hrvatska #srbija #bosna #fyp #viral #humor #smijesno

“Tužilac Milanko Kajganić mora izdati nalog za pritvaranje Milorada Dodika!”