in

Zijo Valentino u vezi sa prelijepom glumicom

Slatka-Tajna.Eu

Ekipa emisije ”Premijera” provela je u šetnji sa frontmenom grupe ”Valentino”, Zijom Rizvanbegovićem, koji je svoj mir ipak pronašao u Beogradu, iako mu je rodni grad Sarajevo.

U razgovoru sa autorom najpoznatijih hitova koji su obilježili osamdesete godine, ekipa pomenute emisije osvrnula se na period koronavirusa.

Ovo je period koji sam koristio za rad na pjesmama posebno, ali meni je to normalno da budem sam i izolovan, bez socijalizacije. Uradio sam ”Da se rodim ponovo”, koja je izašla u sekundi. Uveče dok svi spavaju sam najkreativniji. Tako je i nastala pjesma.

Pjevaču su gitara i muzika bili ljubav i strast otkako zna za sebe.

Ja sam odrastao na plaži svirajući tuđe pjesme kao klinac. Danas uglavnom sviram svoje pjesme, ali i kad mi se nešto tuđe dopadne uživam dva tri dana u tome i vraćam se svojim idejama. Uvijek sam iz memorije izvlačio tužne momente i opjevam to, nema pjesme dok ne pođu gorke suze – priča pjevač.


Sa glumicom Martom Keler uživa u vanbračnoj zajednici već deceniju. Njegov sin Gordan koji ima već 12 godina ne teži prema umjetničkim vodama, već gaji ljubav prema košarci.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bila je gost na nekim koncertima, ona je glumica i kad glumci super pjevaju, kao ona, daju tome naki umjetnički izražaj i energiju. Ona digne i pospanog junaka do daske – priča on o svojoj supruzi.

Dok naporno radi na svojoj muzici, ima samo jedno mjesto koje mu je bijeg od stvarnosti.

Sva ova voda je moja opsesija, Ada je mjesto gde ja provodim najviše vremena. Pobjegnem od svih i sebe samog, nekad sam rolere vozio ovuda. Jednom sam i Čolu sreo, on je trčao isto je bila noć. Bio sam na rolama koje su bile visoke, onda sam se prikrao i zagalamio mu s leđa, mislim da sam mu skratio pola života, ali ne savjetujem te neslane šale svima – dodaje Zijo.

(express/pink)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SALE TROPIKO nakon razvoda spreman za novi početak? – Hayat Production

Potpisani prvi ugovori iz subvencionirane linije za privrednike Srednjobosanskog kantona