in

Svi detalji privođenja Bake Praseta: Ilić dao izjavu o proganjanju i maltretiranju Kike Đukić koja se u.ila

Slatka-Tajna.Eu

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase priveden je tokom popodneva kako bi dao iskaz.

Kao bomba odjeknula je vest da su pripadnici SBPOK-a, Odeljenja za suzbijanje VTK priveli Bogdana Ilića poznatijeg na društvenim mrežama kao Baka Prase i to na zahtev Posebnog tužilaštva za borbu protiv Visoko tehnološkog kriminala, Višeg javnog tužilaštva.

Kako se saznaje, Bogdan je priveden radi iskaza, zbog prikupljanja potrebnih obaveštenja, zbog novinskih natpisa u kojima se navodi da je on jedan od razloga zbog kog se njegova koleginica Kristika Kika Đukić u sredu uveče ubila. Poznato je da su Baka Prase i Kika imali popularnu dramu na Jutjub platformi, zbog čega je došlo do sumnje da je on jedan od razloga zbog se Đukićeva odlučila na ovakav potez. Naime, poznato je da se u medijima navodi da je Ilić u poslednje dve godine proganjao jutjuberku i navodio njegove pratioce da joj ispod video snimaka i fotografija ostavljaju ružne i neumesne komentare.

Kako navode Novosti, u Zahtevu se dodatno traži da se obavi i razgovor sa majkom pokojne Kristine, Natašom Đukić, kako bi se proverila informacija da li je ona saglasna da tužilaštvu dozvoli pristup svim uređajima koji su bili u posedu njene ćerke, kako bi se što detaljne moglo pristupiti informacijama i dokazima o krivičnom delu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

medIT: Lider informatičko-zdravstvenog sektora u BiH

Zastupnici tzv. desnice su antivakseri i ravnozemljaši