in

Colibri stvara talente za Premijer ligu BiH

Slatka-Tajna.Eu

Škole nogometa postale su prepoznatljive po stvaranju novih talenata, od kojih su mnogi stigli do premijerligaških klubova. Tako je i Školi nogometa Colibri, čiji treneri upornim i stručnim radom nastoje pomoći mladima da ovladaju vještinama ove čarobne igre, najpopularnije među sportovima, piše portal živinice.ba.

Trener Nedim Mahmutović kaže za portal živinice.ba kako su ovih dana dva mlada talenta Škole nogometa Colibri pristupili tuzlanskoj Slobodi:

“Čast nam je što su dva mlada fudbalera predstavljena u popularnom tuzlanskom Premijerligašu Slobodi, a to su Kristijan Tunjić i Armin Selimović. Po svemu sudeći, do kraja prelaznog roka, crveno crne će pojačati još par igrača iz našeg pogona, a sve je rezultat dogovorene suradnje naša dva kluba”!

Jedan od načina da Škola nogometa Colibri uspješno funkcioniše jeste i podrška građana, koji kupovinom članske karte postaju dio porodice ove popularne Škole i doprinose razvoju nogometa. Mladi Colibrija se uspješno takmiče i osvajaju prva mjesta, a kako je bilo nakon jesenje polusezone Mahmutović kaže:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Jesenji dio prvenstva je završen. Iza Colibri je najuspješnija polusezona od postanka, jer od 9 utakmica postigli smo isto toliko pobjeda i fantastičnu gol razliku: 33 postignuta i samo 2 primljena gola, što naš napad i odbranu čini najboljima u ligi”.

Foto: FK Sloboda

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Detalji Orbanovog ekonomskog programa za Republiku Srpsku

LOŠE LJUDE OBRIŠEM KAO GUMICOM: Katarina Živković je emotivna