in

Pogledajte kako je momak ismijao Zlatana Ibrahimovića, a ima više nastupa u Ligi prvaka nego u Premiershipu

Slatka-Tajna.Eu

Liverpool je pobjedom nad Milanom (1:2) postao prvi engleski klub sa šest pobjeda u grupnoj fazi Lige prvaka.

Juergen Klopp je na San Siru izveo izmiješan sastav, ali su odlični Redsi svejedno uspjeli doći do pobjede i to poslije preokreta rezultatom 1:2.

Milan je vodio, nadao se da može doći do nokaut faze, međutim Divock Origi, zlatna rezerva Liverpoola, im je u 55. minuti pomrsio račune.

Sve u svemu, bila je to još jedna sjajna evropska noć za Kloppa i njegove izabranike od kojih su neki pružili vrhunsku partiju.

Na poziciji štopera igrao je Nathaniel Phillips te je dečko koji u ovoj sezoni ima više nastupa u Ligi prvaka (2) nego u Premiershipu (0) bio i vrlo dobar.

U svom prvom startu ove sezone 24-godišnjak je u posljednjim minutama meča uspio ismijati velikog Zlatana Ibrahimovića snalažljivim potezom.

Iako je bio okrenut prema golu Phillips je uspio napraviti savršeni tzv. “Cruyffov” okret te poslati Ibru u praznu, ali i Francka Kessijea na glavu koji je završio na terenu San Sira – prenosi sportsport.ba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Phillips je u Liverpool stigao iz omladinskih selekcija Boltona, a ranije je u dva navrata boravio na posudbi u Stuttgartu. Do sada je za prvi tim Redsa skupio ukpno 23 nastupa.

Pogledajte kako je ismijao Ibrahimovića.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Milanović stiže u BiH, ali zaobilazi Sarajevo? / Bljesak.info

Ako želite dug život, doručkujte rano ujutru