in

BREGA KRALJ NEKRETNINA! IMA 30 KUĆA, VILA, STANOVA I GARSONIJERA: Evo kojeg krša vozi

Slatka-Tajna.Eu

Goran Bregović (71) uhvaćen je kako razgleda stanove u jednom elitnom dijelu srpske prijestonice.

Kamere “Paparaco lova” uhvatile su ga u kežual izdanju, dok su snimili i kako vozi trabanta, koji uveliko nije u proizvodnji. Očigledno ga moderna vozila ne zanimaju, dok je bio u crnoj odjevnoj kombinaciji, te je preko iste imao bež kaput.

Brega je, podsetimo, nakon tri godine gradnje završio raskošni objekt na Senjaku i uveliko ga izdao jednoj kompaniji.

Podsjetimo, nakon tri godine gradnje popularni muzičar Goran Bregović završio je objekt na Senjaku i uveliko ga izdao jednoj kompaniji. Navodno je ostavio je i jedan dio stambenog prostora za sebe, gdje može da boravi kada kuću u kojoj živi iznajmi na dan.

– Unutar same vile nalazi se firma kojoj je iznajmio prostor. Međutim, to je samo jedan dio ogromne vile koja je u njegovom posjedu. Drugu polovinu je odlučio da sačuva za sebe, jer zbog čestih iznajmljivanja vila i kuća za snimanje raznih spotova i reklama, ipak želi da ima djelić za sebe kako bi mogao da odmori.

 

– Prvenstveno je tu trebalo da se nalazi ogroman muzički studio u kom bi on pravio muziku, međutim za sada nije poznato da li će do te realizacije doći. Plan postoji, ali Bregović još nije prelomio da li će mu to biti sigurna investicija zbog pandemije kada niko ništa ne radi, i ne snima. Za sada je to samo prostor gdje on ponekad boravi, kada kuću u kojoj živi iznajmi za snimanje filma, serije ili nekog spota. Na taj način zarađuje siguran novac i sasvim je siguran i ako u jednom trenutku odluči da napusti muziku, uvijek će moći da živi od izdavanja – priča izvor i ističe kako jedan snimajući dan, u zavisnosti od prostora, košta između 2.000 i 3.000 eura.

Prema pisanju medija, u svom posjedu ima preko 30 kuća, vila, stanova i garsonijera u vrijednosti od preko 35 miliona eura.

Podsjetimo, muzičar je u Zagrebu 2005. godine pazario zgradu od 550 kvadrata. Svaka vila Gorana Bregovića procijenjena je na barem milion eura. Na Jahorini ima nekretninu od 450 kvadrata, u Perastu dvije kuće i starački dom, u koji je uložio nešto više od milion eura, zatim vile u Parizu, Istanbulu… Bregović je i sam jednom prilikom priznao zbog čega je opterećen time da ima što više stanova, kuća i poslovnih prostora.

– Cijelog života imam strah od siromaštva. Nije to kao kod nas, kad si na ulici, nemate tetku da odete na ručak, nemate ujaka da pozajmite novac. Rat je, i u ratu ste u jednom danu izgubili sve što ste imali. Dugo me je držao strah od siromaštva. Ako pogledamo unazad, ja sam zbog tog straha kupovao previše stvari. Prije rata imao sam kuće, stanove, brodove, automobile. To je sirotinja koja od straha kupuje. Sada više ne brinem o sebi, imam djecu, pa isti taj strah imam i za njih – ispričao je Bregović svojevremeno.

Brega je pretprošle godine odlučio i kćerkama da u jednom popularnom beogradskom naselju, blizu centra grada, kupi dva stana što je on potvrdio u emisiji kod Milomira Marića.

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Admir Zukan za Sportske.ba: “Nadam se derbiju vrijednom najava, navijači mnogo znače”

Plenković zadovoljan posjetom Ukrajini, Milanovićeve izjave nazvao štetnim