in

SRELE SE I DOGOVORILE: Ana Bekuta u posjeti kod Daše nakon Mrkine smrti

Slatka-Tajna.Eu

Milutin Mrkonjić sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Političara je na vJečni počinak ispratilo oko hiljadu ljudi, a najteže je bilo Ani Bekuti i Dragani Daši Mrkonjić koje su nIJemo stajale. Kada je Beki Bekić zapevao Mrkinu omiljenu pJesmu “Čubura”, obJe su se slomile i počele da plaču.

Pošto je Mrka do zadnjeg dana brinuo o supruzi Daši, mnogi su mislili da je to zaduženje ostavio Ani. Čak je i Bekuta želJela da pomogne Dragani sve što treba, ali je tek tada saznala da je Milutin mislio i na to, pa su brigu o Daši preuzeli njegovi partijski drugovi iz SPS-a.

Daša je u velikoj žalosti, ona i Mrka su imali dug zajednički put i ona je neodvojivi dIo njegovog života. Brinućemo o njoj, to je i naša obaveza prema Mrki koju ćemo da ispunimo- izjavio je Ivica Dačić.

Međutim, Bekuta je, kako prenosti Star, kada je Mrkonjić preminuo navodno otišla da posJeti Dašu i tada joj je ponudila pomoć.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Ana zna koliko je Mrka vodio računa o Daši i bilo mu je bitno da ona u svakom trenutku bude zbrinuta. Isto tako, svjesna je da je nju slomila Mrkina smrt, pa je zato otišla kod nje u posJetu. Rekla joj je da ne brine i da će ona jednako da brine o njoj kao što je to činio Milutin. Međutim, Daša joj se zahvalila i rekla da nema potrebe za tim, da ona ima penziju i da su tu Mrkini prijatelji koji će voditi računa o njoj. VJerovatno zbog tog tajnog susreta nisu ni imale potrebu da pričaju na groblju. Dogovorile su se da će nastaviti da imaju kontakt, i Ana je zamolila Dašu da prvo nju pozove ako joj bilo kakva pomoć zatreba. Inače, Daša će sada naslIJediti Mrkinu penziju koja je bila oko 100.000, a kada se ona umanji za 30 odsto, kako nalaže zakon, to znači da će Mrkina udovica primati 70.000 dinara.Iako se šuškalo da se Ana i Daša ne podnose, te da se na groblju vidJelo da su suparnice, to nije stvarno tako. Njih dvIJe su se sastale prIJe sahrane, dogovorile sve, a na dan sahrane su bile obJe pretužne i slomljene, svaka je bila u svom bolu. Zar je trebalo da se grle i ljube da narod vidi da su one u korektnim odnosima. Najbitnije je da su obJe Milutina ispratile dostojanstveno, a samo one znaju kako će dalje- završava izvor.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Invazije Donbasa neće biti jer to nema smisla za Rusiju

“Zoran Milanović postaje beznadežan slučaj!”