in

PSŽ srušio Klub Briž, Siti poražen na kraju grupne faze takmičenja

Slatka-Tajna.Eu

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su kao domaćini u grupi A Klub Briž sa 4:1, u okviru šestog kola grupne faze Lige šampiona, dok je u istoj grupi Lajpcig bio bolji od Mančester Sitija sa 2:1.

PSŽ je do prednosti protiv Klub Briža došao u već u drugoj minuti lijepim golom Kilijan Mbapea. Na 2:0 je povisio ponovo Mbape u sedmoj minuti kada ga je lijepo proigrao Anhel di Marija. Do kraja prvog dijela igre PSŽ je imao prednost od 3:0, a strijelac je bio Lionel Mesi u 38. minuti koji je sa ivice kaznenog prostora lijepo pogodio.

Klub Briž je bolje zaigrao u drugom dijelu igre i smanjio prednost na 3:1 u 68. minuti, a strijelac je bio Mats Rits. Konačan rezultat meča 4:1 postavio je Lionel Mesi u 76. minuti golom sa bijele tačke.

U drugom meču ove grupe Lajpcig je dočekao Mančester Siti i do prednosti od 1:0 došao u 24 minuti, kada je Dominik Soboslaj izbjegao ofsajd i pobjegao odbrani, te obišao golmana Mančester Sitija Zaka Stefena i zatresao mrežu. Na 2:0 povisio je Andre Silva u 71. minuti, da bi konačan rezultat meča od 2:1 postavio je Rijad Marez u 76. minuti, ali ovaj poraz ništa nije predstavljao Sitiju, jer su već ranije obezbjedili prvo mjesto u grupi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kao drugoplasirani iz grupe A završio je PSŽ.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Recept protiv podočnjaka i suve kože

BiH bespomoćna pred globalnim rastom cijena hrane