in

OGLASILA SE VESNA ZMIJANAC: Da li je ovo istina o njenom odnosu sa zetom Reljom?

Slatka-Tajna.Eu

Nedavno je odjeknula vijest da su se Vesna, Nikolija i Relja sreli na beogradskom aerodromu, ali da su se ignorisali, da bi potom to demantovali.

Pjevačica je sada u jednom intervjuu ispričala u kakvom je zaista odnosu s kćerkom i zetom.

-Čini mi se kao da se utrkuju da nekome rasture kuću, brak i ljubav izmišljajući priče. Na svu sreću, sve troje smo iz javnog svijeta pa shvatamo žutu štampu. Zašto bih ja bila u lošem odnosu s Reljom, šta ja to mogu njega da posavjetujem, koji auto da kupi, na primjer? To su gluposti. Ko još sluša punicu i punca? Odnosi s mojim Reljom i Nikolijom su onakvi kakvi moraju da budu. Mogu samo da ih pitam: ‘Šta želite sutra da jedete’, da im to skuham i odnesem (smijeh). Punica sam kakva se samo poželjeti može – rekla je pevačica u intervjuu za „Story“.

Nikolija Jovanović i Relja Popović u vezi su od 2014. godine i imaju dvije kćerke. Iako se s vremena na vrijeme u medijima pojavljuju vijesti o tome da je njihov idiličan odnos poljuljan, oni su to svaki put demantovali.

Posljednja u nizu priča o Nikoliji i Relji bila je kad je na Tviteru osvanula informacija da je reper navodno uhvaćen kako se ljubi s nepoznatom plavušom u bioskopu, da bi se na kraju ispostavilo da je to bila Nikolija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Jako sam mirna. Postoji to povjerenje. On me čini mirnom i spokojnom. Nemam razloga da se osjećam ljubomornom. Kada bih bila nešto ludo ljubomorna, mislim da bih odlijepila zbog količine nastupa i fanova, koliko ih imamo. Njegovi fanovi su većinom žene, kao i moji. Imamo potpuno drugačije filtere za ljude, za djevojke i za sve to – rekla je Nikolija na temu prevare i dodala:

-Na primjer neko ko nije iz javnog života, kada bi prišla neka djevojka njenom dečku ili kada bi ga povukla da se slikaju, vjerovatno bi odlijepila. Ja to tako ne vidim. To mi je posao.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Olimpijakos jedan od najboljih timova u Evropi

Učinili smo sve da stradalnici mogu birati