in

NISU PRIČALI PETNAEST GODINA ZBOG LJUBOMORE: Zorica Marković o klanovima i Miši Mijatoviću

Slatka-Tajna.Eu

Zorica Marković važi za pjevačicu koja nema dlake na jeziku, pa je poznato da svako kaže u lice šta ima, zbog čega je mnoge kolege kritikuju.

Ona se sada dotakla romskih svadbi i istakla zašto ne želi da pjeva.

– Najjači je klan za romske svadbe. U njemu su Ljuba Aličić, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, bio je i pokojni Šaban Šaulić.Ne krivim njih, već menadžere. Pjevači rade tri svadbe za sebe, pa jednu za menadžere. Ja neću da pjevam za menadžere koji bi da skidaju kajmak – otkrila je.

Procenat da dam hoću, ali besplatno da pjevam neću. Ne pripadam tom svijetu. Mnoge kolege su mi pričale iza leđa. To rade i danas. Primjera radi, sa harmonikašem Mišom Mijatovićem nisam pričala 15 godina. Kada smo se pomirili, priznao mi je da je bio ljubomoran na mene- rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Znao je da spadam u najboljih pet pjevača koji rade svadbe i onda je iza mojih leđa pričao kako sam neodgovorna i da tražim veliki honorar samo da me ljudi više ne bi zvali da pevam. Da ne pričam kako su mi muzičari na svadbama krali bakšiš. Neke koleginice su pričale za mene i Veru Matović da smo šatorske pevačice. Ponašaju se kao da su one bitne, a. Ja sam žena iz naroda, sve na meni košta 300 eura, a njihova jedna cipela 500. Ma nikad se ne bih mijenjala za njihov život. Na estradi su skoro sva prijateljstva lažna. A ja nikom ne zavlačim ruku u džep, nikog ne ugrožavam, mogu da mi pljunu pod prozor – ističe pjevačica.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bruklin bolji od Dalasa poslije preokreta

SIPA i MUP RS-a PRETRESAJU VIŠE LOKACIJA U REPUBLICI SRPSKOJ: Zbog aplikacije Sky ‘padaju’ saradnici Ljubana Ećima, među osumnjičenim i donedavni vozač SNSD-ove zastupnice Sanje Vulić!?