in

Domaća priča za najbolje iskustvo – Zapp dostava! / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zapprepasti se od dobrih ponuda svaki dan! Najbolji restorani u gradu na jednom mjestu, svježe voće i povrće, cvijeće i još puno toga. U našoj ponudi možete pronaći Gusar, Marinero, Del Rio, Gonzales, Malo Misto, Taze, Student, Dora i mnoge druge.

PR  / Domaća priča za najbolje iskustvo – Zapp dostava!

Zapp dostava je mlada tvrtka iz Mostara koja se bavi razvojem aplikacije za dostavu i uslugom dostave.

Najbolje ponude na jednom mjestu, skini aplikaciju i uvjeri se i sam u odličnu ponudu Zapp dostave.

Zapprepasti se od svakodnevnih promocija, gratisa i novih ponuda. Trenutno je aktivna akcija 20% popusta na prvu narudžbu za sve nove korisnike i pozovi prijatelje i obojica osvojite po 50 Cashback points u iznosu od 5KM.

Nećemo vam otkriti sve detalje razvoja i ponude koju uskoro možete očekivati na Zapp aplikaciji. Zato nas zappratite i preuzmite aplikaciju da i vi budete dio naše uspješne priče.
Svakodnevno unapređujemo našu aplikaciju, ponudu i uslugu jer težimo da budemo najbolja aplikacija na tržištu. Pazimo na svaki detalj za najbolje korisničko iskustvo i trudimo se što više približiti korisnicima.

PR  / Domaća priča za najbolje iskustvo – Zapp dostava!

U kratkom roku postajemo jedna od vodećih dostavnih službi. Imamo otvorene poslovnice u Mostaru, Čapljini, Grudama i Ljubuškom, a uskoro planiramo širenje na Trebinje, Široki Brijeg i Posušje.

Zapp omogućuje jednostavno naručivanje i brzu dostavu hrane iz raznih restorana kao i namirnica te raznih proizvoda kada vama to odgovara. Imate opciju dostava što prije ili navesti vrijeme dostave koje vama odgovara.

Na aplikaciji možete pronaći informacije o partnerima, jelovnike i cijene proizvoda.
Kada primimo Vašu narudžbu informacija o istoj automatski dolazi restoranu, a mi se brinemo da je restoran što brže pripremi kako bi Vam je dostavili u što kraćem roku.

Za sva pitanja, prijedloge i informacije možete pokazati svoje mišljenje putem podrške korisnicima preko aplikacije ili na [email protected].


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Treba li Aleksandra Zec dobiti ulicu u Zagrebu?

Oglasila se porodica, šesnaestogodišnja Adisa se vratila kući