in

U BIHAĆU IH NIKO NIJE VIDIO NAKON “BRAKA NA PRVU”: Svi se pitaju da li je kraj ljubavi Edina i Sanele?

Slatka-Tajna.Eu

Druga sezona sociološkog ekperimenta “Brak na prvu” je zaključena. Spletke, svađe, bježanja i tek poneki nevini poljubac obilježili su ovu sezonu. Od svih kandidata, Edin Bešić  i Sanela Novljaković  bili su najzapaženiji akteri, a na kraju je sve za njih završilo sretno.

Mi vam to ništa ne znamo. Gledali smo ga na televiziji, ali uživo ga nismo imali priliku vidjeti. On vam ipak radi u autosalonu u predgrađu – pričaju komšije.Kao i mnoge druge sugrađane,

Možda je samo stvar toga što sam ja dosta starija od njega pa ga nisam ni mala priliku nigdje sresti. I mi smo se pitali, je li ih uopće neko i vidio u šetnji – zaključuje druga komšinica.

S druge strane, Edinovi kolege u autosalonu nisu bili previše rječiti oko Edina,

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Nažalost, ne smijem ništa govoriti. Hvala vam na interesu, ali zbog ugovorne obaveze s RTL-om, ni moji kolege, a ni ja, ne smijemo ništa pričati – rekao je kratko.

I dok kandidati šute, ni njihovi profili na društvenim mrežama ne otkrivaju previše.Naime, Sanela je svoju “intimu” sakrila od svih i zaključala pristup profilu, dok Edin i dalje objavljuje fotke iz teretane. Ni traga ponekoj zajedničkoj fotki ili posveti, a šuškanja su sve glasnija da je njihova romansa završila i da je on ipak pronašao novu ljubav.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lome se koplja oko Prijedloga zakona o porezu na dohodak i doprinosima

Pobjeda košarkaša Zvezde protiv Cibone