in

SPREMNA DA BUDE KUMA: Domenica i Hana Huljić su prijateljice

Slatka-Tajna.Eu

Petar Grašo i Hana Huljić već nekoliko mjeseci uživaju u svojoj ljubavi, a ona je, čini se, itekako ozbiljna. O svom odnosu s Grašom Hana se među prvima povjerila bliskoj prijateljici Domenici s kojom je još davno dogovorila da će jedna drugoj biti kume na vjenčanju. Sada je Domenica prvi put medijima otkrila da je spremna za tu ulogu.

-Ja sam rođena spremna! Nekako su nas dvije, i prije nego što sam krenula pjevati, svi zvali paketić. Svugdje dolazile skupa i već sad počinjemo pričati o tome – što mi je pomalo zastrašujuće jer koliko već imamo godina. Eto, valjda će biti i to – rekla je pjevačica Domenica za Exkluziv. Hoće li taj veliki dan biti uskoro i detalje priprema Domenica nije htjela otkriti jer čuva privatnost svoje prijateljice.

– Ne bih ja to puno komentirala jer mi se čini da je Hana sličan tip kao i ja – ne voli puno govoriti o tome, radi svoje i u tome je preuspješna i pretalentirana. Ima puno toga pokazati, a ne ovako kroz neki svoj, ajmo reći, privatan život – kaže Domenica koja je, kad je privatan život u pitanju, također vrlo samozatajna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Utorak većinom suh i barem djelomice sunčan, uz buru i tramontanu

Koji broj se nalazi ispod automobila?