in

SANDI CENOV ukrao Božić – predstavljen album “Savršen stih” – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Kada su u pitanju ljubavne pjesme, miljenik ženske publike i romantičar Sandi Cenov, definitivno je na svome terenu, što je nebrojeno puta i dokazao.

Muzičar i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, predstavlja nam novu pjesmu ‘U ponoć’, koja je spoj romantike i veselja. Sve je to u božićnom duhu kojom priziva uspomene na prve ljubavi.

U ova čudna vremena nije lako pronaći inspiraciju za normalnu pozitivnu ljubavnu pjesmu. Tako sam jedne noći naprosto samo zažmirio i prizvao Božić i sve emocije koje nam to doba godine nosi – i dogodila se ova pjesma – ‘U ponoć’. Oduvijek sam tvrdio da je božićno vrijeme najromantičnije doba godine, a ti su dani idealni da se čovjek zaljubi – rekao je Sandi.

Sandijev autorski potpis, kada govorimo o muzici i tekstu, i ovoga puta se našao na novom singlu, dok se za aranžman pobrinuo Mihael Blum, a cijela muzička priča dobila je i svoj video spot.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ova muzička čarolija nepopraljivog romantika, dodirnut će srce publike. Singl “U ponoć” našao se na albumu “Savršen stih” na kojem je Sandi objedinio najljepše melodije. Tu su se našle pjesme koje su bezvremenske.

  1. U ponoć 9. Ljubi san vašu kćer
  2. Svadba 10. Da te bar ne volim
  3. Ne gledaj me tako 11. Praznik za dvoje
  4. A noć nudi plan 12. Naša mala tajna
  5. Još jedna o njoj 13. Pjesma za rođendan
  6. Oči u oči 14. Savršen stih
  7. Najljepša 15. Dobra strano mog života
  8. Anđeo i vrag

Album je dostupan na svim digitalnim platformama.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zašto ljudi vjeruju lijekovima, ali ne cjepivima?

Karleuša objavila Divnin snimak sa liječenja! Prolazila kroz težak period, a nije skidala osmijeh sa lica, bol za majkom ne prolazi