in

Marko Livaja najtraženiji fudbaler na Transfermarktu, iza njega Vinicius, Ronaldo, Messi..

Nakon što je s pogotkom i asistencijom u derbiju na Maksimiru odveo svoj Hajduk do velike pobjede nad Dinamom, Marko Livaja je svoj status ikone među navijačima doveo do vrhunca. Hajduku je priređen spontani doček u Splitu, no tada su stvari krenuli naopako za trenutno najboljeg nogometaša u Hrvatskoj.

Livaja se ne jednom nego dva puta našao među navijačima koji su pjevali podrugljivu pjesmu o najvećem rivalu Dinamu, čemu se on pridružio, a danas u doba pametnih telefona i društvenih mreža takve stvari brzo izađu u javnost, prenosi gol.hr.

Zbog njega se čak Hajduk ispričao, a u derbiju poraženi Dinamo pak traži rigoroznu kaznu HNS-a što se ipak neće dogoditi jer je u prošlosti slične stvari Disciplinski sudac znao kažnjavati tek određenom novčanom svotom.

Kolika je pompa zavladala oko ovog nogometaša možda najbolje govori sljedeći podatak. Marko Livaja je trenutno najtraženiji nogometaš na popularnoj stranici za vrijednosti nogometaša, Transfermarktu.

Iza Livaje je na drugom mjestu Realov Vinicius Junior koji također igra u sjajnoj formi, dok su iza njih dvojice dva najpopularnija nogometaša svijeta, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Očito je kombinacija sjajne forme te nepotrebnog i nesretnog izbora slavljeničkih pjesama natjerala mnoge da na Googleu potraže ko je Marko Livaja, a Transfermarkt je očito bio mjesto informiranja za mnoge.

Livaja je ove sezone u HNL-u zabio 12 pogodaka te upisao četiri asistencije u 16 nastupa, a ukupno je ove sezone za Hajduk zabio 16 golova u 20 nastupa.

Foto: Printscreen

Komentariši

Written by Redakcija

Karleuša objavila Divnin snimak sa liječenja! Prolazila kroz težak period, a nije skidala osmijeh sa lica, bol za majkom ne prolazi

Rukovodstvo BBI banke sa vodećim kompanijama drvne industrije i proizvodnje namještaja