in

Karleuša objavila Divnin snimak sa liječenja! Prolazila kroz težak period, a nije skidala osmijeh sa lica, bol za majkom ne prolazi

Slatka-Tajna.Eu

Majka Jelene Karleuša, novinarka Divna Karleuša preminula je 3. marta 2019. godine posle duge i teške bolesti.

Jelena je veoma teško podnela gubitak majke, pa tako i često objavljuje uspomene vezane za nju.

Sada je Jelena je na svom Instagram profilu podelila snimak koji je nastao prilikom Divninog lečenja na jednoj privatnoj klinici, a uz video dodala je pesmu Dina Merlina “Jedan dan, jedna noć”.

Na snimku Divna nosi zelenu maramu, maše u kameru i sve vreme je nasmejana dok leži u krevetu, a ćerka je snima.

Iako se u momentu kada je nastao snimak lečila od kancera pluća, Divna je plenila prepoznatljivim vedarim i borbenim duhom, zbog čega su joj se mnogi, između ostalog, divili.

Inače, Jelena je Divnu vodila u sve svetske vodeće klinike, te je osim terapija koje je primala u Srbiji ona često putovala i u Tursku, Holandiju i Dansku gde je takođe primala terapije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pevačica se borila zajedno sa svojom majkom, sa kojom je imala apsolutnu ljubav, kako je pričala, a njena smrt ju je potpuno slomila.

– Ja sam skoro godina nosila periku, jer mi je od stresa opala kosa. To se ne zna. Ja jesam poklekla. Nema strašnije stvari da neko kao ja, bori i pobedi u svakoj situaciji, ne može da spasi nekoga koga voli najviše na svetu. Ona je meni klizila niz ruku i nisam mogla da je spasim – rekla je Jelena ranije.

Kurir.rs/I.B.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

SANDI CENOV ukrao Božić – predstavljen album “Savršen stih” – Hayat Production

Marko Livaja najtraženiji fudbaler na Transfermarktu, iza njega Vinicius, Ronaldo, Messi..