in

Gobelja za porođaj Katarine Grujić plaća 4.000 eura: Evo šta će sve pjevačici biti obezbijeđeno!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić ove godine su se vjenčali, a uskoro će se ostvariti i u ulozi roditelja.

Naime, Kaća broji sitno do porođaja, a poznati par sve je pripremio za dolazak kćerkice Katje na svijet.

– Čim je saznala da je u drugom stanju, Katarina je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj bolnici. Ni sekundu nije razmišljala gdje će se poroditi, pa se opredijelila za poznatu prijestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame iz javnog života Srbije, a Marko ju je u startu podržao – rekao je dobro obaviješten izvor za Alo.

Kako je istakao, pjevačica je odabrala najskuplji paket koji se nudi porodiljama.

– Iako na ovoj privatnoj klinici porođaj košta od 2.000 eura pa naviše, Kaća se opredijelila za popularni i takozvani sveobuhvatni porođajni paket, koji će koštati nešto više od 4.000 eura. Osim što je dobila apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče u kome će biti sama tokom boravka na klinici, pjevačica će imati i vrhunsku njegu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i sekundarne tretmane za što brži oporavak od porođaja – objašnjava izvor.

– Kaći je od izuzetne važnosti bilo da prije i nakon porođaja medicinsko osoblje brine o njoj, pa je u paketu koji plaća suprug dobila babicu i doktore koji će joj na raspolaganju biti 24 sata – zaključio je izvor blizak paru za pomenuti medij.

Prema daljim navodima, Kaća Grujić je za kliniku i doktora koji će je poroditi preporuke dobila od Snežane Borjan, supruge golmana Crvene zvezde Milana Borjana. One su se upoznale preko svojih muževa, a kada joj je ispričala svoja iskustva s ovom klinikom i doktorom koji ju je porađao, Kaća se nije dvoumila ni trenutka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mbappe i Messi imali svoju noć, RB Leipzig nastavlja evropski put

Široki Brijeg dobio svoje Plitvice – Prelijepo! / Bljesak.info