in

Dream Team se počeo rasipati: Zbog PSG-a rasplakao Barcelonu, sada odlučio da mijenja klub!

Slatka-Tajna.Eu


Wijnaldum napušta Pariz


Francuski klub PSG borio se za njegov potpis tokom ljeta, te je u tome pobijedio Barcelonu.



Georgini Wijnaldum izašao je iz ugovora s Liverpoolom i bio je na meti Barcelone i PSG-a, na kraju se ipak odlučio potpisati za francuskog velikana, a čini se da je već sada požalio.

Nizozemski reprezentativac trpi brojne kritike u PSG-u zbog slabijih partija i navodno klub razmatra mogućnost dovođenja Marcela Brozovića iz Intera umjesto njega. Wijanldum, javlja TeamTalk, shvata da je napravio pogrešan korak i razmatra mogućnost da već u januaru napusti Francusku.

Wijnaldum je prethodno briljirao u Liverpoolu, ali zasitio se Anfielda i Engleske i želio je promjenu. Bio je jako blizu Barcelone, no presudilo je to što je Mauricio Pochettino preuzeo PSG, ali i veće financijske mogućnosti pri pregovaranju kod Francuza.

Nije isključeno da se igrač vrati u Englesku, pošto postoji veliki interes od strane Newcastlea, tima koji se bori za opstanak u Premier ligi, ali koji je s novim vlasnikom postao najbogatiji klub na svijetu i imat će mogućnost da dovede velike zvijezde.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Wijnaldum je već igrao za Newcastle tokom sezone 2015/16 i navodno postoji već određeni kontakt od strane engleskog kluba.

Tridesetjednogodišnji veznjak je u Ligi 1 odigrao 14 mečeva i ima gol i asistenciju, dok je u Ligi prvaka upisao četiri nastupa i postigao je dva gola.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Večer smijeha: Roast Battle format prvi put u OKC Abrašević / Bljesak.info

Fuad Backović Deen sa dečkom na rođendanskoj proslavi! (Foto)