in

Top detalji uz koje ćete zablistati ove zime

Slatka-Tajna.Eu

S prvim hladnim danima mijenja se naš bio ritam, navike, prioriteti, ali i beauty rutine. Hladan zrak, vjetar, grijanje, jača hrana i sve manje kretanja na svježem zraku definitivno utječu na naše zdravlje, izgled, ali i opće stanje. Normalno je da smo ovih dana malo melanholični, jer nema toliko sunca, nemamo možda toliko volje za nekim uobičajenim rutinama ili nam se jednostavno ne da dotjerivati ni za neke veće događaje, a kamoli za svakodnevne sastanke i odlaske na posao. Upravo zato ovih dana često razmišljamo o nekim sitnicama koje bez problema možemo uvesti u dnevnu rutinu, a koje će nam pomoći da se svaki dan osjećamo dobro. U moru top detalja, uspjeli smo izdvojiti jedan s kojim bismo mogle zabljesnuti ove zime, a to je nova Philips Lumea serije 9000.

Njega dolazi iznutra

Kako dani postaju kraći, temperature niže, a sunca ima u tragovima i naše se tijelo polako uspavljuje i ulazi u nazovimo to “mirnije” razdoblje. Problematično je to što naš unutarnji bio ritam često nije u skladu s vanjskim, tako da posao, stres i obaveze ne čekaju i moramo potrošiti mnogo više energije kako bismo obavile uobičajene dnevne aktivnosti. Upravo zato tražimo različite načine kako bismo uvijek izgledale sjajno i blistavo. Uravnotežena prehrana, vitamini i redovito vježbanje pomoći će vam da se osjećate i izgledate bolje.

Neka vaša koža zablista

Vaši su trenuci u kupaonici u kojima ste posvećene same sebi neprocjenjivi, naročito u zimskim danima kada ne smijemo zaboraviti na njegu kose i kože. S obzirom da ćemo u narednom periodu juriti na sve strane kako bi se uhvatile u koštac sa svim obavezama, važno je i da se u vlastitoj koži osjećamo samopouzdano. Ako je ona mekana, glatka i bez iritacija, pomoći će vam da zablistate u bilo kojoj prilici.

Revolucionarna Philips Lumea IPL serije 9000 s tehnologijom SenseIQ najbrži je i najučinkovitiji Philipsov uređaj na tržištu. Nova SenseIQ tehnologija prepoznaje potrebe svake kože i njeguje ju na potpuno personalizirani način, a rezultat je mekana i njegovana koža kakvu ste oduvijek željeli. Uz čak 450.000 bljeskova, prilagođava se vašoj koži, pruža personalizirane tretmane te brzo i bezbolno odstranjuje dlačice bez crvenila i iritacija. Uređaj je oblikovan tako da savršeno pristaje svakoj ruci i jednostavan je za korištenje. Ovisno o tome koji dio tijela tretirate, koristite jedan od četiri zaobljena nastavka koja su prilagođena za apsolutno svaki dio tijela. Nakon što Lumea prepozna vašu kožu prilagodit će se samo njoj i odstraniti vaše dlačice. Dovoljno je samo prije tretmana britvicom ukloniti dlačice s područja koje želimo tretirati.


Jednostavno korištenje u samo četiri koraka:

1. korak

Uklonite dlačice brijanjem, epiliranjem ili depiliranjem voskom.

2. korak
Odaberite odgovarajuću postavku za svoju nijansu kože uz pomoć senzora SmartSkin.

3. korak
Držite Lumeu pod uglom od 90 stepeni i pritisnite dugme za svjetlosne impulse.

4. korak
Počnite pomicati Lumeu preko područja koje tretirate tako da držite pritisnutim dugme za svjetlosne impulse ili pritišćete po potrebi

Svoj Lumea uređaj potražite ovdje i stavite kvačicu na jednu brigu manje ove zime.

Osmijeh, druženje…i malo šljokica

Osmijeh na licu, ako je iskren, dovoljan je da svaka osoba zablista. U vrijeme kada će druženja u uskom krugu naše porodice i prijatelja biti sve češća, ono što možemo napraviti je istinski se smijati svaki put kada to poželimo. Posvetite pažnju najmilijima, jer praznici su upravo tu da nas podsjete koliko sretni trebamo biti što imamo jedni druge. Što se tiče izlazaka i važnih događaja – kap omiljenog parfema i prstohvat šljokica mogu učiniti mnogo. Sad ste spremni da zablistate.

The post Top detalji uz koje ćete zablistati ove zime appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Bh. građani u Velikoj Britaniji ne zaboravljaju rođendan svoje jedine Bosne i Hercegovine

Balašević porodici ostavio oproštajno pismo, dao im upute kako da žive bez njega