in

Starija kćerka Branka Đurića Đure ide njegovim stopama, a ime je dobila po jogurtu

Slatka-Tajna.Eu

Zala Đurić (25), kći glumaca Branka Đurića i Tanje Ribič, naslijedila je roditelje u glumačkom svijetu.

Završila je prestižne glumačku školu HB Studio u New Yorku i već je ostvarila zavidne uloge, među kojima je i pohvalan broj glavnih. Osim glume, Zala piše pjesme i poeziju. Priča o njenom imenu posve je neobična.

– Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smjeli ni maštati o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dijete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kći zvati. Imali smo negdje sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvijek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu – otkrila je u jednom intervjuu mama Tanja.

Branko Đurić u nedavnom intervjuu za Večernji list kazao je kako je bezuspješno pokušao odgovoriti Zalu od glume.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Pokušavao sam je odgovoriti od glume. Rekao sam joj da je samo jedno zanimanje teže nego biti glumac. Kad me pitala koje, rekao sam: “Biti glumica” – kazao nam je Đurić koji je nedavno ostvario ulogu u novom filmu Danisa Tanovića “Deset u pola”, u kojem igra vlasnika ćevabdžinice.

– Ovaj je film pravi primjer kako lokalno može djelovati globalno. To su univerzalne priče. Sigurno bi Talijani mogli snimiti istu priču s pizzerijama ili Nijemci o pivnicama, Dalmatinci o konobama… Bitna je kvalitetna situacija, mjesto radnje samo je scenografija – kazao je Đurić.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

TANJA LALE ima novi singl “Dobro veče prijatelji” – Hayat Production

Kako da vještačke trepavice izgledaju prirodno