in

Pijan potegao pištolj na Harisa Džinovića! Incident koji je obilježio pjevačev život, šokantan epilog!

Slatka-Tajna.Eu

Fol pevač Haris Džinović diživeo je neprijatnost kada je 1997. godine imao nastupu u jednom noćnom klubu u Sarajevu.

Haris Džinović je jedan od najpopularnijih folk pevača na prostorima bivše Jugoslavije, a njegov život obeležio je incident koji se desio daleke 1997. godine.

Rođeni Sarajlija je nastupao u jednom noćnom klubu, kada je doživeo nimalo bezazlenu situaciju. Na Džinovića je pripiti mladić potegao pištolj, a iako se tada pisalo da je pevač proteran iz Sarajeva, pevač je kasnije objasnio šta se desilo.

– Strašno me je pogodilo pisanje nekih listova, čak sam stekao utisak da neko namerno želi da baci ljigu na Sarajevo, da ga predstavi kao grad u kojem čak ni jedan Haris DŽinović ne može na miru da živi. Moj boravak u Sarajevu, međutim, bio je vrlo prijatan, koliko je to u ovakvoj situaciji moguće. Sreo sam puno starih prijatelja, mnogo nepoznatih a srdačnih ljudi, podelio sam u toku jedne večeri više od 300 autograma. To dovoljno govori da onaj stari duh Sarajeva još živi – rekao je Džinović tada za list “Sabor”, a sada podseća Nportal.

Na direktno pitanje o navodnoj pretnji pištoljem i progonu iz rodnog grada, Haris je imao poruku.

– Od svega je jedino tačno da je jedan mladić, očito pripit, izvadio pištolj na mene. To se dogodilo u poznatom sarajevskom klubu “Fis”, gde se okupljaju poznati sportisti i muzičari – Davorin Popović, Vahidin Musemić, Mirza Delibašić. Posle koncerta u Skenderiji, naše društvo je otišlo u taj kafić, i negde u zoru oko četiri sata izjutra, došlo je do tog incidenta. Naravno, momka su prisutni brzo urazumili, on je sklonio oružje, potom sam mu čak i otpevao jednu svoju pesmu. Kažu da je sutradan dolazio u klub da se izvini vlasnicima, tražio je i mene radi izvinjenja. Ali što se nekog proterivanja tiče, nema ni govora. Ostao sam posle toga još dva dana u Sarajevu, a potom automobilom otišao do Zagreba, a dalje avionom u Pariz. Ponavljam, u Sarajevu sam bio srdačno dočekan – ispričao je tada Džinović.

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Crnalić: Sud je odbio žalbu, Kasumović ostaje u pritvoru

Musk pustio u prodaju novi proizvod, sve je odmah rasprodato