in

KAO DA JE IZ DŽUNGLE, SRAMOTA ME JE KAKO IZGLEDAM: Filip Car više ne može da podnese Maju

Slatka-Tajna.Eu

Filip Car prvi se večeras našao na razgovoru kod Darka Tanasijevića, gdje je iskreno komentarisao turbulentnu vezu sa Majom Marinković i odnos sa bivšom djevojkom, Dalilom Dragojević:

-Malo sam umoran od svega. Non-stop sam u nekom ludilo, stalno sam labilan, ali se nadam da će biti bolje. Maja je teška kao crna zemlja, mislim da sebi dozvoljava puno, a meni zamjera neke sitnice i onda dolazi do haosa. Ja nju obuzdati ne mogu. Vidim da je Janjuš gleda često, da joj prilazi kad se mi posvađamo, juče joj je čak prišao do kreveta kad smo se posvađali. On je trebalo da smiruje situaciju kad je bio on u pitanju, ne sada. Ja sam siguran da ona mene voli, ali mi ne vjeruje i boji se. Bude li nastavila da radi ovo što radi… bojim se da će u meni proraditi neki inat, da priđem nekoj djevojci. Ona je sad u tripu da gledam Marijanu, prije neki dan za Sanju, tu je i Viki. Gledaću da sa tim osobama nemam komunikaciju, ali ću pratiti svaki njen korak i potez. Potrudiću se, jer je ona jedina osoba u kući koju istinski volim. Sramota me je da mi lice ovako izgleda, ali ako kažemo da ta osoba misli da je Meksiko glavni grad Španije, to mi je opravdano, jer bih rekao da je ta osoba iz džungle – govorio je Car.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Dalila je zrelija od Maje, to je sigurno. I Dalilini postupci su katastrofalni, ali u nekim stvarima sigurno normalnije i zrelije funkcioniše. Mislim da je Maja znatno bolji čovjek od Dalile. Priznajem i sad da je moj odnos sa Dalilom bio bolji, sa Majom je gori odnos, Maja je teža, luđa, katastrofalnija po mene. Bez trunke razmišljanja mogu da kažem da je odnos sa Dalilom bio mnogo bolji. Kad legnem sa Majom… opet razmišljam i gledam, veza sa Dalilom je imala težinu, ne mogu ja to riječima opisati. Kad bih sa Majom našao zajednički jezik, kada bi imala povjerenja u mene… Ali to je nemoguće ovdje, možda vani – objasnio je Filip.

(Express/Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

DELEGACIJA VLADE ZDK I PRIVREDNE KOMORE ZDK BORAVILA U RADNOJ POSJETI SJEVERNOJ MAKEDONIJI

Nedim Mekić – fudbalski talenat isplivao uz pomoć ljubavi prema klubu