in

ZA DJECU GAZE: Član grupe Massive Attack podržao War Child’s Gaza Appeal

Slatka-Tajna.Eu

Robert Del Naja je donirao jedno svoje umjetničko djelo u znak podrške pokretu War Child’s Gaza Appeal. Prihod od prodaje otiska te slike “omogućit će organizaciji War Child da dođe do još više djece pružajući im šansu za svjetliju budućnost”

Robert Del Naja iz Massive Attacka donirao je novi ograničeni tisak svog umjetničkog djela ‘Help95’, podržavajući War Child’s Gaza Appeal. Preko dva desetljeća grupa Massive Attack i organizacija War Child već surađuju pa je ovaj potez donekle bio i očekivan. Nedavno je tako donirana i originalna naslovnica albuma UNKLE “War Stories’” za pomoć u finansiranju pomoći borbe protiv koronavirusa organizacije War Child.

U pitanju je arhivski otisak slike ‘Help95’, koji je izvorno korišten za kompilacijski album ‘HELP’ organizacije War Child iz 1995. godine.Sav prihod od prodaje ići će izravno na račun War Child’s Gaza Appeal.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Priopćenjem se oglasila i organizacija War Child. “S vijestima o prekidu vatre, osoblje organizacije War Child u Gazi sada može pojačati svoj doprinos pružajući osnovne potrepštine i hitnu psihološku prvu pomoć tisućama djece koja su izgubila sve”,

Izjavu je tim povodom dao i Rich Clarke, voditelj War Child Recordsa: „Massive Attack velikodušno podržavaj War Childa već više od četvrt stoljeća i nevjerovatno su strastveni i darežljivi u svojoj pomoći od čega imamo izuzetno velike koristi zbog čega smo im neizmjerno zahvalni. Izvornu sliku ‘Help95’ Rob je donirao za potporu djeci i obiteljima uhvaćenim u ratu na Balkanu 1995. godine, koja nastavlja svoj put 25 godina kasnije zbog očajne situacije u Gazi. Novac prikupljen od prodaje omogućit će organizaciji War Child da dođe do još više djece i pruže im šansu za svjetliju budućnost. Izuzetno smo zahvalni na Robertovoj kontinuiranoj podršci koja nam pomaže u zaštiti, obrazovanju i zalaganju za prava djece iz Gaze. ”

Na ovom linku možete saznati više detalja o War Child’s Gaza Appeal.

(TBT)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Neću odustati da se borim za pravdu i istinu”

Bora Santana razočaran nakon Zadruge: Progovorio o Milici Kemez i Mateji Matijeviću (Video)