in

ŠEMSA SULJAKOVIĆ UZ MALE POTEŠKOĆE DOPUTOVALA I PJEVALA U ŠVICARSKOJ: Ovo je postalo svjetsko ludilo

Slatka-Tajna.Eu

Legendarna Šemsa Suljaković proteklog vikenda, nakon poduže pauze ponovno je nastupala u Švicarskoj, ovaj put u klubu”VIP” u gradu Winterturu.

Mada se veoma radovala ovom nastupu, Šemsa se već na sarajevskom aerodromu susrela sa komplikovanom situacijom oko putovanja zbog pandemije. Naime, sada je potrebno prije svakog putovanja, prije svakog napuštanja zemlje i prije svakog ulaska u novu zemlju, popuniti digitalni formular kojem se automstki prijavljuješ zdravstevnoj organizaciji zemlje u koju ulaziš.

Šemsa nije bila spremna na takvu proceduru, pa je pred sami ulazak u avion bila poprilično iznervirana, da je razmišljala da odgodi putovanje.

-Ma, ovo je stvarno više ludilo, dokle će nas više maltertirati? Ja sam po svim procedurama vakcinisana i sada treba još sve to da popunjavam. Nemam namjeru ponovno da idem u školu, da bi se školovala za sve ovo. Ma, ovo je postalo svjetsko ludilo. Ja bi sve mendžere poslala u zatvor, da ne maltretiraju nas pjevače. Šalim se naravno, ali nisam ja više u tim godinama da se zezam sa svim ovim. Meni više nije potrebno ni da pjevam. Zovu me da pjevam Novu godinu, ma evo sve trčim – rekla nam je telefonom dok je još bila na sarajevskom aerodromu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ipak, Šemsa je uspješno i bez bilo kakavih problema stigla u Švicarsku, i pred prepunim klubom profesionalno odradila svoj koncert na zadovoljstvo publike, kao i vlasnika kluba Gorana Trailovića.

 

Piše: B. Š.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bila sam gladna i žedna, a postim cijeli post: Jovana Jeremić vodi program 12 sati, a onda priznala da je zaljubljena!

Preminuo Stevan Jelovac – SportSport.ba