in

Još dva investitora kupila zemljište u Prijedoru

Slatka-Tajna.Eu

Zamjenik gradonačelnika Prijedora Žarko Kovačević potpisao je ugovore sa firmama Neomet i Lazprom o kupoprodaji nekretnina u industrijskoj zoni Celpak”
On je naveo da privredni subjekti koji već posluju u ovoj industrijskoj zoni zapošljavaju više od 300 radnika i izrazio nadu da će realizacijom ovih ugovora taj broj biti povećan.

“Do sada smo uložili više od 1,6 miliona KM u tu industrijsku zonu. To ulaganje daje svoje rezultate i tako ćemo mi nastaviti i ubuduće”, rekao je Kovačević novinarima u Prijedoru.

Direktor Neometa Duško Grbić napomenuo je da ova firma radi od 1999. godine, da se bavi montažerskim radovima i da posluje u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji.

“Imali smo potrebu za proširenjem poslovanja na proizvodnju. Nadam se da ćemo zaposliti nove radnike”, naveo je Grbić.

Suvlasnik firme Lazprom Ljubiša Lazarević rekao je da od samog osnivanja ima dobru saradnju sa Gradskom upravom.

“Ovaj ugovor dokaz je da naša saradnja napreduje”, istakao je Lazarević.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ova firma se primarno bavi proizvodnjom mašina za mesnu industriju i pratećih proizvoda, što je rezultat pomnog praćenja potražnje na tržištu i ne tako velikog broja firmi u okruženju koje rade ovu vrstu proizvoda.

Njihova ideja pronašla je plodno tlo i podržani su od strane Gradske uprave poslovanje i započinju u Preduzetničkom inkubatoru, gdje i danas posluju, ali zbog potrebe širenja kapaciteta neophodna je nova lokacija, jer na postojećoj nema objektivnih mogućnosti za rast i napredovanje, rečeno je iz Gradske uprave.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ŠTA JE POZADINA SVEGA? Halid Muslimović obradio pjesmu Tome Zdravkovića

ESMA REDŽEPOVA IMALA JE 47 SINOVA: Kćerka ljepotica krenula je njenim stopama