in

ZNA SE KO ĆE NA NJENO MJESTO: Ana Bekuta napušta “Zvezde Granda”

Slatka-Tajna.Eu

Bekuta je odlučila da se povuče iz ovog muzičkog takmičenja zbog smrti svog partnera Milutina Mrkonjića, o čemu je obavijestila Popovića, ali i cijelu javnost.

– Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obavještena naknadno – saopštila je Bekuta u svom otvorenom pismu.

Popović je odmah počeo da traži zamjenu, ali još nije siguran koga će angažovati. Njegova ideja je da Bekutu u prvi mah zamijeni Mira Škorić.

-Mira Škorić je radila sa kandidatima drugih mentora, ona ih je pripremala za takmčenje. Sašina želja je da ona zamijeni Bekutu, jer misli da bi bila odlična za šou. Pojedini članovi žirija ne razgovaraju sa njom, pa zbog toga vjeruje da bi emisija bila mnogo uzbudljivija i dinamičnija, i da bi privukla gledaoce da gledaju njihovo suočavanje – kaže izvor blizak “Grandu”.

(Express/Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tužilac na ročištu iznio potresne detalje ubistava civila u Bijeljini

Bukti estrdni rat između Kockareve i Edite! Kija uzvraća udarac: Tuži mamu što si ružna, paljba od mene!