in

Sparkasse banka dobila najviši rang međunarodnog priznanja Customers’ Friend – vrhunska izvrsnost

Slatka-Tajna.Eu

Sparkasse Bank dd BiH je dobila prestižno svjetsko priznanje „Customers’ Friend – vrhunska izvrsnost“, koje najboljim kompanijama koje njeguju izvrsnost u odnosu sa svojim klijentima, dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Švicarskoj.

 Kako bi bile nagrađene statusom i medaljom „Customer’s Friend – vrhunska izvrsnost“, kompanije moraju provjereno svojim klijentima nuditi vrhunsko korisničko iskustvo. Tokom njihove provjere, nominirane kompanije prolaze kroz strog i detaljan selekcijski proces koji uključuje kompleksnu analizu temeljenu na sekundarnom istraživanju tržišta koju provodi međunarodna organizacija ICERTIAS.

 U okviru procesa certifikacije, Sparkasse banka je prošla detaljan proces istraživanja i verifikacije ICERTIAS-a, utemeljen na četiri analitička „stuba“: ugled, komunikacija i društvene mreže, korisničko iskustvo i povjerenje. Svaki od ovih stubova je dodatno vrednovan kroz pojedinačne podskupine, a Banka je osvojila visoke ocjene na svim nivoima, te stekla najviši status ovog programa.

„Sparkasse banka kontinuirano radi na unapređenju kvalitete odnosa s klijentima, partnerima i zaposlenima. Sretni smo što su ova naša nastojanja prepoznata i nagrađena. Medalja Customers’ Friend – vrhunska izvrsnost, koju ćemo s ponosom nositi, predstavlja još jednu potvrdu da smo na pravom putu i da svoj uspjeh temeljimo na univerzalnim vrijednostima, što je ujedno garancija našeg budućeg razvoja i stvaranja čvrstih, dugoročnih veza s klijentima i zajednicom u kojoj poslujemo“, izjavio je Amir Softić, predsjednik Uprave Sparkasse Bank dd BiH.

Posebnu težinu ovom priznanju daje činjenica da na adresu Sparkasse banke stiže u izazovnim vremenima pandemije COVID-19, kada su ljudi posebno osjetljivi i kada se od ponuđača usluga ne traži isključivo što veći nivo korisničke podrške, već i empatija, humanost, srdačnost.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 ICERTIAS je međunarodna, respektabilna, privatna i politički nezavisna organizacija koja traži, provjerava, certificira i nagrađuje vrhunske kompanije, proizvode i usluge, istovremeno usmjeravajući kupce širom svijeta na najbolje ponude na tržištu. Sa svojim certifikacijskim programima Best Buy Award, QUDAL – Quality meDAL i Customers’ Friend, ICERTIAS je danas prisutan u više od 40 zemalja na pet kontinenata. Rezultate ovih istraživanja citiraju vodeći nacionalni i svjetski mediji, a njihove oznake ponosno nose proizvodi i usluge brojnih renomiranih međunarodnih kompanija.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Istraživanje: Na mito u porodilištima BiH godišnje se daje dva miliona KM

“DESET U POLA”PRED SARAJEVSKOM PUBLIKOM: Bez Danisa i Đure