in

Sale Tropiko i Jovana Pajić se razvode zbog Marije: Smetalo mu što se previše druži sa Šerifovićkom!

Slatka-Tajna.Eu

Danas je odjeknula vijest da se razvode Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, frontmen grupe Tropiko. Međutim, o njihovom razlazu spekulisalo se posljednjih mjeseci i bilo je pitanje trenutka kada će se bračni par oglasiti sa zvaničnim saopštenjem da je njihovom braku došao kraj.

Oboje su medijima poslali dopis, a pravi razlog za krah njihovog braka je, kako Kurir saznaje, između ostalog, i Jovanino druženje s Marijom Šerifović.

– Istina je da smo Saša i ja donijeli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i dosad posvećeni zajedničkom odgajanju djece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših djevojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost – rekla je Jovana za Blic.

Identičnu izjavu poslao je i Saše Tropiko svim medijskim kućama.

– Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mjesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cijela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu s pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše djece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumijevanju – rekao je on.

Inače, Marija i Jovana postale su bliske prijateljice prije nekoliko godina. Od tada svako slobodno vrijeme, druženje, zabave, pa i putovanja provode zajedno.

U prilog tome svjedoče snimci, slike i aktivnosti koje su objavljivale na društvenim mrežama. Pobjednica Eurosonga je čak na svojoj rođendanskoj zabavi okupila najuži krug ljudi među kojima je bila i Pajićeva.

Upravo zbog nje, navodno, Marijina bivša djevojka Džejla Ramović nije došla na rođendan. Koliko su koleginice bliske, svjedoči i to da jedna drugu podržavaju u svim poslovnim, ali i humanitarnim aktivnostima.

Prema riječima sagovornika bliskog pjevaču, njemu je druženje njegove žene sa članicom žirija “Zvezda Granda” počelo da smeta, ali nije mogao da utiče na to, pa su na kraju oboje odlučili da je najbolje rješenje da se raziđu.

Podsjećanje, Jovana i Sale vjenčali su se 8. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Ono što je zanimljivo jeste da se njihovo vjenčanje i svadbeno veselje prikazivalo u emisiji “3 puta Da”, koja je u to vrijeme bila veoma popularna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Prema saznanjima medija, Jovana je još prije mjesec dana zajedno sa djecom napustila stan u kojem je živjela sa Sašom.

– Posljednje dvije-tri godine njih dvoje su se mnogo udaljili. Očigledno da se ljubav ugasila i da više nisu bili par kao što su bili na početku zabavljanja i braka. Sve ređe su se i u javnosti pojavljivali zajedno, što je pokazalo da se ljubav između njih dvoje ugasila. Sjeli su i zajedno se dogovorili da se raziđu. Prije nešto više od mjesec dana Jovana se s djecom iselila iz stana, a Sale i ona su ostali u svakodnevnom kontaktu – naveo je izvor blizak bivšem paru.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kako je Belgija postala svjetska fudbalska sila?

Prisjetila se djetinjstva: “Jela sam Ikar konzerve od kojih su mačke umirale”