in

Početa veze obilježio im je skandal, 10 godina kasnije se razvode! Jovana Pajić pre Saleta imala je buran život, a evo po čemu je pamte!

Slatka-Tajna.Eu

Jovana Pajić i Sale Tropiko se razvode, a malo ko se seća Jovaninih početaka na javnoj sceni.

Jovana Pajić poslednjih dana glavna je tema javnosti i medija, a razlog tome jeste razvod od frontmena grupe ”Tropiko”, Aleksandra Cvetkovića, poznatijeg kao Sale Tropiko.

Jovana je takođe pevačica, ali poslednju deceniju uz njeno ime se uvek dodaje epitet ”supruga Saleta Tropiko”, a malo ko se zapravo i seća kao je Jovana dospela na estradnu javnu scenu.

Naime, 2005.godine, Pajićeva je bila deo uzičkog takmičenja ”Zvezde Granda” u kojima se plasirala u finale i zauzela peto mesto. 2010.godine bila je učesnica rijaliti formata ”Farma” gde je takođe zauzela peto mesto.

Jedna od njenih najpoznatijih pesma, jeste duet sa Bojanom Tomovićem iz 2008. godine i pesma ”Jugić” po kojoj je i dan danas prepoznaju. Pre dve godine je postala članica grupe ”Ministarke”, sa kojima i danas peva.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sa Saletom je u vezi od 2010.godine, a početak njihove ljubavi je obeležio skandal. Naime, kako se tada spekulisalo, Jovana je bila u uporednoj vezi sa pilotom Miletom Matovićem, a onda je tada do oštro demantovala, a kako se navodilo njih dvojica su saznali jedan za drugog, te su je obojica ostavili pred ulazak u rijaliti.

– Mileta je saznao da ga vara sa Saletom i ostavio ju je bez razmišljanja. Ona je onda čvrsto prigrlila Sašu, sa kojim je bila do samog ulaska na Farmu. Ali on je samo koji dan pre nego što će Jovana otići u karantin otkrio da se zezala sa strane. Šutnuo ju je bez pardona – rekao je tada izvor za Kurir.

Dve godine kasnije su se Sale i ona venčali, a iz braka imaju dve ćerke, Helenu i Đinu.

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Demantij na objavljenu vijest o prekidu Informacionog sistema za koji je odgovorna firma MedIT

Fudbalera Barselone udarila lopta, hitno prebačen u bolnicu