in

Osvanula misteriozna čitulja Džeju: Godinu dana nakon njegove smrti oglasila se ona, a svi se pitaju ko je žena koja je objavila jednu riječ!? (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Džej je preminuo 6. decembra 2020, a njegova porodica i prijatelji danas organizuju pomen na Novom groblju, prvu subotu uoči godišnjice, a danas je osvanula misteriozna ;itulja povodom njegove smrti.

U subotu, 4. decembra obeležava se godinu dana od smrti Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo od srca. Džej je preminuo 6. decembra 2020, a njegova porodica i prijatelji danas organizuju pomen na Novom groblju, prvu subotu uoči godišnjice.

Njegovi najbliži ni danas se ne mire sa gubitkom, a danas je osvanula i misteriozna čitulja povodom godišnjice smrti za Džeja. Naime, izvesna Mrva iz Podgorice dala je čitulju pevaču, a mnogi su se zapitali o kome je reč.

“Sećanje”, kratko je napisala.

Podsetimo, pevač je umro u 56. godini tako što mu je stalo srce. Džeja su reanimirali oko 14:30. Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu, međutim naposletku srce ga je ipak izdalo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










republika.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Franciškoviću istražni zatvor, Kovačević se brani sa slobode

Konjički sport u FBiH u posljednjih nekoliko godina bilježi značajan razvoj / Bljesak.info