in

Nju nikada niste imali prilike da vidite: Ovo je prva supruga Žike Jakšića sa kojom ima sina Andriju

Slatka-Tajna.Eu

Prva žena Žike Jakšića potpuno je nepoznata javnosti, a producentu je rodila sina.

Prva žena Žike Jakšića, ostala je misterija do dana današnjeg, ali se ipak pojavila njena fotografija, te je postalo poznato kako izgleda. Naime, ona je sušta suprotnost Dajani- nije javna ličnost i ima crnu kosu.

Snežana je sa Žikom dobila sina Andriju, koji nije zainteresovan za estradu i bavi se neskavidašnjim zanimanjem. On živi i radi u Nemačkoj, kao enolog, pritom je najmlađi u toj državi sa tim životnim pozivom.

Iako su se rastali pre mnogo godina, Snežana i Žika imaju dobar odnos, a on joj je beskrajno zahvalan jer brine o njihovom zajedničkom sinu.

– U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji- ispričao je svojevremeno producent, prenosi “Grand online” .

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










story.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U ratu se borio za krišku hljeba, a danas ga žele Manchester United i Liverpool

Kako prepoznati sigurnu hranu i kako je koristiti?