Categories: Estrada

JAHORINA CENTAR REGIONA:Tony Cetinski otvorio “Ćevap fest”

Jahorina je ovog vikenda bez konkurencije mjesto najboljeg provoda u regionu. Na platou „Poljice“ olimpijske ljepotice je počeo „Ćevap fest”, jedinstveni gastro festival, koji je na najbolji način odličnim nastupom otvorio Tony Cetinski.

Na Jahorinu su stigli gosti iz cijele BiH, ali i Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Makedonije… I brojne Sarajlije sinoć su odlučile uživati u nastupu Cetinskog. Među posjetiocima je bio i tekstopisac i producent Amil Lojo, koji je napisao i nekoliko hitova za ovu hrvatsku zvijezdu.

Da će i narednih dana Jahorina biti centar regiona potvrđuje večerašnji koncert Harisa Džinovića, a sutra će za dobru zabavu biti zadužen Saša Matić.Za jahorinski “Ćevap fest” vlada veliko interesovanje, a mogu se vidjeti štandovi najpoznatijih ćevabdžija iz Sarajeva, Travnika, Banja Luke… Organizator se postarao da nagradi i osobu koja za 20 minuta pojede najviše ćevapa. Učestvovati može svako, a prva nagrada je 300 KM.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







I narednih sedmica na Jahorini je pripremljen bogat muzički program koji će obilježiti nastup sa preko 20 muzičkih zvijezda regiona. U petak, 10. decembra, goste će zabavljati Voyage, Nucci, Corona, Rimski, Gazda Paja, THCF i Devito. Subota, 11. decembar, rezervisana je za nastupe Dragane Mirković, Mileta Kitića, Šemse Suljaković i Kemala Malovčića. U petak, 17. decembra, zakazani su nastupi Seke Aleksić, Elme Sinanović, Aleksandre Prijović, Slobe Radanovića i Milice Pavlović.
Dan poslije nastupit će Divlje Jagode i Riblja čorba. Na kraju, po pravilu, uvijek dolazi najveća zvijezda. U pitanju je legendarni Goran Bregović sa članovima kultnog Bijelog dugmeta, za čiji koncert se već sada traži karta više.

Redakcija

Recent Posts

Novo čudo djevojčice iz Gradiške

Mlada teniserka iz Gradiške Tea Kovačević nastavila je da pomjera granice i oduševljava svijet tenisa…

43 minute ago

U eksploziji vojne baze u Kambodži poginulo 20 ljudi

U vojnoj bazi poginulo 20 ljudiFoto: Oum Noun / REUTERSU eksploziji u vojnoj bazi u…

45 minuta ago

Zvezda donijela odluku o sudbini Milana Borjana

​Omri Glazer će možda ovog ljeta možda napustiti "Marakanu", pošto ima mnogo zainteresovanih klubova za…

3 sata ago

Bizaran sindrom koji se javlja prije velikog stresa ili smrti

​Rasprava o sablasnom fenomenu nedavno je uzburkala društvene mreže nakon emitovanja epizode serije "Zakon i…

4 sata ago

Toni Bijelić poslije Draganine izjave o razvodu objavio novu sliku: Evo s kim je slavio do jutra

On drži čašu pića, dok je njegov prijatelj pozira sa osmehom. Biznismen Toni Bijelić, od…

4 sata ago