in

JAHORINA CENTAR REGIONA:Tony Cetinski otvorio “Ćevap fest”

Slatka-Tajna.Eu

Jahorina je ovog vikenda bez konkurencije mjesto najboljeg provoda u regionu. Na platou „Poljice“ olimpijske ljepotice je počeo „Ćevap fest”, jedinstveni gastro festival, koji je na najbolji način odličnim nastupom otvorio Tony Cetinski.

Na Jahorinu su stigli gosti iz cijele BiH, ali i Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Makedonije… I brojne Sarajlije sinoć su odlučile uživati u nastupu Cetinskog. Među posjetiocima je bio i tekstopisac i producent Amil Lojo, koji je napisao i nekoliko hitova za ovu hrvatsku zvijezdu.

Da će i narednih dana Jahorina biti centar regiona potvrđuje večerašnji koncert Harisa Džinovića, a sutra će za dobru zabavu biti zadužen Saša Matić.Za jahorinski “Ćevap fest” vlada veliko interesovanje, a mogu se vidjeti štandovi najpoznatijih ćevabdžija iz Sarajeva, Travnika, Banja Luke… Organizator se postarao da nagradi i osobu koja za 20 minuta pojede najviše ćevapa. Učestvovati može svako, a prva nagrada je 300 KM.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










I narednih sedmica na Jahorini je pripremljen bogat muzički program koji će obilježiti nastup sa preko 20 muzičkih zvijezda regiona. U petak, 10. decembra, goste će zabavljati Voyage, Nucci, Corona, Rimski, Gazda Paja, THCF i Devito. Subota, 11. decembar, rezervisana je za nastupe Dragane Mirković, Mileta Kitića, Šemse Suljaković i Kemala Malovčića. U petak, 17. decembra, zakazani su nastupi Seke Aleksić, Elme Sinanović, Aleksandre Prijović, Slobe Radanovića i Milice Pavlović.
Dan poslije nastupit će Divlje Jagode i Riblja čorba. Na kraju, po pravilu, uvijek dolazi najveća zvijezda. U pitanju je legendarni Goran Bregović sa članovima kultnog Bijelog dugmeta, za čiji koncert se već sada traži karta više.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Novi helikopteri Huey II za OSBiH došli na sarajevski aerodrom / Bljesak.info

Iznervirani Đoković nogom šutnuo torbu za rekete, Modrić mu se blago nasmijao na tribinama