in

Gospodski potez Đokovića nakon što su se slegle emocije poslije poraza od Hrvatske

Slatka-Tajna.Eu

Srbijanski teniser Novak Đoković je u naletu nemoći u odlučujućem meču polufinala Davis Cupa između Hrvatske i Srbije pokazao da je i on od krvi i mesa.

Naime, nakon što su Nikola Mektić i Mate Pavić došli do breaka u drugom setu, Đoković je svoje frustracije iskalio na torbi sa reketima koju je opalio nogom, a pritom je i psovao.

Poraz od Davis Cup reprezentacije Hrvatske je teško pao Đokoviću i selekciji Srbije, koji su dali do znanja i u izjavama nakon meča, kako Đoković, tako i selektor Viktor Troicki koji je priznao da su vjerovali u pobjedu u ovoj situaciji kada za nastup nije bio spreman Borna Ćorić. Ipak, savladao ih je jedan drugi Borna – Gojo.

Koliko god je Novak Đoković za vrijeme meča bio ljut, toliko je nešto kasnije pokazao svoju sportsku i ljudsku veličinu.

Došao je do hrvatskih reprezentativaca te je svima, kako igračima i članovima stručnog stožera, pružio ruku i čestitao na prolasku u finale.

Prekrasna gesta najboljeg tenisera svijeta…

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










The post Gospodski potez Đokovića nakon što su se slegle emocije poslije poraza od Hrvatske appeared first on Sportske.ba.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Recept za najkremastiju tjesteninu sa sirom pripremljenu u samo jednoj posudi

Dodik: Hvala gospodinu Milanoviću što to tako tretira