in

DRAGANA KATIĆ JE PROPLAKALA ZBOG OCA SVOJIH SINOVA: Umro je, a ja sam taj dan snimala “Nikad nije kasno”

Slatka-Tajna.Eu

Dragana Katić važi za jednu od najpopularnijih voditeljica, koja je na televiziji uvijek sretna i nasmijana, a malo je onih koji su znali za najbolnije trenutke kroz koje je prolazila.

Sada je odlučila da ispriča šta joj se to dešavalo u teškim periodima života, što publika nije mogla ni da pretpostavi.

– Imala sam situacije kada je moja majka bila teško bolesna, kada sam je ujutru vodila na kemoterapije popodne snimala dva „Grand šoua”. Saša Popović je jedini znao za to, ne samo zato što je bio moj nadređeni, već zato što smo u prijateljskim odnosima i smatrala sam da treba da mu kažem, jer nisam znala ishod toga, pa da bude pripremljen ukoliko se nešto desi. Još nisam zaboravila te srijede ujutru. Otac moje djece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom djecom, njihovom sestrom i poslije toga da snimam „Nikad nije kasno”. To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum, ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite – prisjetila se Dragana.

Govorila je i o vremenu kada se razvela, a bila je u drugom stanju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Odlučila sam sama da rodim djecu, njihov otac je do određenog perioda učestvovao u njihovom odrastanju, kasnije manje, ali kontakti su uvijek postojali. Djeca su do posljednjeg dana sa njim bila u kontaktu, tu nema zbora. Nijednog trenutka nije bio bitan moj i njegov odnos, nego samo neispunjenje njegovih obaveza prema djeci, ali to je bilo. To smo sada zaboravili i nećemo se vraćati na nešto što je bilo i pričati o nekome ko nije prisutan, ni fizički ni mentalno na ovom svijetu. To je zatvorena tema. Dok je bio prisutan, ja sam govorila kako je bilo, a onda je i on mogao da odgovori i kaže da li sam u pravu ili ne. Bio je sudski proces. On sada nije tu i ne može da odgovori na bilo šta što bih ja rekla – navela je Katićeva i priznala da je mnogo proplakala.

– Milion puta mi se desilo da zaplačem zbog svega što me je zadesilo. Suze su stvarno katalizator. Stvarno sam sretna da dođem u situaciju da se isplačem, jer se dobro osjećam posle toga. Volim situacije kada mogu da plačem i one mi prijaju. U posljednje vrijeme mi to teže ide, a imam i razloga da se isplačem, da sebi olakšam. Moramo imati dio svoje priče kada ćemo se izvrištati i isplakati, udarati u džak, da tu energiju izbacimo iz sebe – dala je svoj savjet.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

GNJURAC

U nedjelju česta kiša, lokalno i obilna, a ponegdje i snijeg