in

Teddy Bear fotelje i stolice idealan dodatak enterijeru

Slatka-Tajna.Eu

Spoj toplog materijala, zanimljive teksture, jednostavnih krojeva i trendi izgleda stvorio je savršeni Teddy Bear kaput, kojem se vraćamo svake sezone, a koji nas podsjeća na mekane plišane medvjediće, po kojima je i dobio ime. Teddy Bear kaput vratio se na modnu scenu prije nekoliko sezona i istakao se kao jedan od najpoželjnijih modela, a ove godine Teddy Bear stil zagospodario je i enterijerima.

Riječ je zapravo o foteljama i stolicama koje su presvučene umjetnom vunom, što ih čini savršenim zimskim dodatkom u domu, posebno u vrijeme predstojećih novogodišnjih praznika, a luksuznu i svečarsku notu ponajviše duguju toplom materijalu kojim su presvučene, a koji je odgovoran za kreiranje fluffy komada namještaja izuzetno mekanih na dodir.

Tople i udobne fotelje i stolice u svojoj ponudi već imaju brojni brendovi namještaja, a one dolaze u prirodnoj bijeloj, nijansama bež boje ili pak raznim nijansama sive, zbog čega se sjajno uklapaju u  svaki enterijer.  Kao stvorene su za kreiranje savršenog i udobnog mjesta za odmaranje u spavaćoj sobi ili dnevnom boravku dok čitate, gledate televiziju ili jednostavno odmarate u vidu fotelje, a brojni su i oni koji su trpezariju odlučili opremiti upravo Teddy Bear stolicama.

Teddy Bear materijal

Nekada su se od Teddy Bear materijala izrađivale samo dječje igračke u obliku medvjedića, te odatle i naziv materijala, a danas se od njega izrađuju razne stvari. Topli materijal, koji nas sve podsjeća na djetinjstvo i udobnost doma, prvo se s omiljene igračke preselio na odjevne komade, koje čini izuzetno laganim, ali toplim. Sa omiljenog zimskog odjevnog komada, Teddy Bear se pred kraj ove godine proširio i na komade namještaja, koji će vašem domu dati psoebnu toplu notu.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

“Sve oni mogu, ali nemaju moć da BiH proglase hrvatskom banovinom”

Porodica Džeko ima novi dom