in

Sberbank a.d. Banja Luka podržala sportsku priču rukometnog asa Mladena Bojinovića

Slatka-Tajna.Eu

Sberbank a.d. Banja Luka u mjesecu julu ove godine podržala je rukometni kamp “MLADEN BOJINOVIĆ DUGI – TREBINJE 2021”, koji je održan u sportskom kompleksu Grada Sunca. Time je započeta saradnja sa ovim sportskim događajem kao i Mladenom Bojinovićem, svjetski poznatim rukometnim asom.

“Promocija događaja koji promovišu sport i zdrav život jedna je od vrijednosti koju Sberbank njeguje, te nastojimo da pružimo podršku i sportskim događajima poput rukometnog kampa koji je ovog ljeta održan u Trebinju, a koji predvodi Mladen Bojinović Dugi, svjetski poznato rukometno ime. Snagu i vrijednost sporta prepoznajemo od samog početka našeg poslovanja, te nam je zadovoljstvo što smo ove godine bili dio ove rukometne priče, koja je okupila  veliki broj djece kojoj je ovaj kamp sigurno bio jedno od najboljih sportskih iskustava do sada”, izjavio je ovo Sandro Mihajlović, član Uprave Sberbank a.d. Banja Luka

“Ponosni smo na ovu uspješnu sportsku saradnju sa gospodinom Bojinovićem, koji je juče posjetio našu Banku i uručio nam zahvalnicu u vidu dresa koji je izrađen za potrebe kampa i sa potpisom ove rukometne legende. Radujemo se nastavku saradnje, te se nadamo da će ovaj kamp iznjedriti nove rukometne zvijezde”, rekao je Mihajlović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Program ovog kampa i tim trenera predvodi proslavljeni rukometaš Mladen Bojinović, čije se ime s poštovanjem izgovara u svijetu rukometa.

“Siguran sam da je naš Rukometni kamp koji je održan ovog ljeta u Trebinju bio vrhunsko iskustvo na početku sportskog puta mladih i budućih rukometaša, te da su kroz igru, zabavu i kvalitetne treninge ovaj sport doživjeli na poseban način. Sa posebnom pažnjom smo pripremali program Kampa kako bi svi učesnici bili zadovoljni. Veliko hvala Sberbanci koja je prepoznala značaj našeg kampa te nam pružila  podršku u realizaciji istog”, izjavio je Mladen Bojinović, prilikom posjete Centrali Sberbank a.d. Banja Luka.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nogometni svijet se divi Ronaldovom učinku

LJUBIO JE PRED SVIMA Žika Jakšić doveo ženu u emisiju, pao i poljubac!