in

P*ostitutko sa osnovnom školom, vrati dugove i ne čačkaj me: Kija Kockar javno optužila Editu Aradinović! Bukti novi estradni rat

Slatka-Tajna.Eu

Kija Kockar potkačila je navodno javno pevačicu Editu Aradinović, ne imenjujući je direktno, zbog svog producenta Saše Mirkovića.

– Molim određenu (Edita Aradinović) zavedenu u policiji prostitutku sa osnovnom školom da prestane da mene upliće time što će nekome dati podršku. Vrati prvo svoje dugove, jer bi pevala u dnevnoj sobi da te jedan drugi producent davno nije uzeo pod svoje i napravio nešto od tebe! I srednja škola se može završiti i sada. I smanji korišćenje marihuane i možda manje budeš opsednuta sa mnom. Nemoj da me čačkaš, jer imaš previše putera na glavi – napisala je Kija na svom Instagram storiju.

– Mora uvek neka budala da upliće mene, jer ima nešto lično protiv mene. Poješće vas mržnja. Da smo u školi, a tema “Jesen”, pisala bi o meni. Samo nisi stigla do toga – završava Kockareva.

Podsetimo, Edita je nedavno u svojoj objavi na Instagram profilu potkačila Kiju Kockar i njenog menadžera navodeći da oni ulažu u “rijaliti polusvet”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Sramota kakav pakao moramo da prođemo da bi radili svoj posao pošteno. Svi bi da budu face, da se priča o njima. Zato i treba da ulažete u polusvet i poluidiote kojima se život svodi na rijalitije, spletkarenja i promiskuitet, a ne od nas poštenih izvođača, umetnika da pravite budale. Karma je čudo, zapamtite! – napisala je Edita u čijoj se prozivci pronašla Kija Kockar.

kurir.rs/blic


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ski-skokovi: Nezgodan pad ukrajinskog takmičara, a onda su ga pogledale sve sreće svijeta

Sarajevo na mukama zbog kineskog kredita za termoelektranu