in

Oglasila se Edita nakon Kijinih uvreda: Sama si se upecala i pronašla, ja te se nisam ni sjetila!

Slatka-Tajna.Eu

Edita Aradinović oglasila se nakon objave u kojoj ju je, prema mišljenju mnogih, Kristina Kija Kockar žestoko izvređala i optužila, a sve nakon što je Edita na svom profilu pružila podršku pevačici Marini Visković.

– Ono što mogu da kažem jeste da se sama upecala, i pronašla, a ne samo da nisam mislila na nju, nego je se nisam ni setila dok sam pisala… – počela je Edita za Telegraf Jetset.

– Ovde se ne radi o meni, već o Marini, a naknadno sam se obratila mladim izvođačima, jer sam upućena u to šta isti prolaze da bi se bavili pevanjem. Nije sve tako slatko i bajno kao što izgleda! Saša je verovatno samo jedan u nizu koji obeća nešto što ne može niti planira da ispuni, i jako mi je žao, jer znam da je Marina vredna i pre svega poštena! Nemam komentar na Kijinu izjavu, niti želim da se nastavljam, jos manje prepucavam. Ima pravo na svoje mišljenje, ona se svakako nalazi u društvu od kojeg sam se ja odavno ogradila – dodala je pevačica.

– A, što se moje objave tiče, počele su da se pojavljuju produkcijske kuće u koje mladi izvođači iz nemoći ulaze, nadajući se da će dobiti ono što zaslužuju, pa se zarobe. Ja nisam bila taj slučaj u “Ministarkama”, i zahvalna sam producentima koji su mi omogućili da se izgradim. Kod nas su drugi problemi bili u pitanju, a to sada svakako nije tema. Na Kijine uvrede neću reagovati i pomalo mi je simpatična kako se potrudila da mi nalepi raznorazne etikete, a to samo govori o njoj. Svakako joj želim sve najbolje, i neka zna da se nije na nju odnosilo moje obraćanje zaključila je Aradinovićeva.

Kija je na svom Instagram storiju napisala sledeće:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Molim određenu zavedenu u policiji pro**itutku sa osnovnom školom da prestane da mene upliće time što će nekome dati podršku. Vrati prvo svoje dugove, jer bi pevala u dnevnoj sobi da te jedan drugi producent davno nije uzeo pod svoje i napravio nešto od tebe! I srednja škola se može završiti i sada. I smanji korišćenje marihuane i možda manje budeš opsednuta sa mnom. Nemoj da me čačkaš, jer imaš previše putera na glavi – napisala je Kija na svom Instagram storiju.

– Mora uvek neka budala da upliće mene, jer ima nešto lično protiv mene. Poješće vas mržnja! Da smo u školi, a tema je “Jesen”, pisala bi o meni. Samo nisi stigla do toga – dodala je Kristina na narednom storiju.

Kurir.rs/Telegraf/M.M.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Elvir Bolić se ženi po treći put

Policija istražuje više osoba zbog javnog poticanja na terorizam