in

NesKoH predstavlja novi album – „Kratka vječnost“ – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Nakon muzički vrlo uspješne godine, NesKoH je odlučio da priču zaokruži albumom.  On je autor, kompozitor i diplomirani muzičar koji nastavlja svoj solo pop-rock projekat u saradnji sa izdavačkom kućom Hayat Production.

Želio sam uvezati do sad objavljene singlice u jednu cjelinu, koja je napokon ugledala svjetlo dana. Smatram da ljudi ne slušaju muziku kao nekada, tako da sam sa ovim albumom nastojao da sve uradim na malo neobičan način. Naime, ne od «A do Ž» vec od «Ž do A»! – otkrio je NesKoH.

Novi album simboličnog je naziva „Kratka vječnost“ i objedinio je trinaest numera koje je u ranijem periodu NesKoH predstavio publici. Svaka od njih bazirana je na dubokim i originalnim stihovima, koji su proizašli iz ličnog iskustva. Njegova muzika odiše energijom i emocijama, a često se fokusira na društveni angažman, te optimizam za bolje sutra.

Potrudio sam se da prvobitno svaki singl dobije svoj odgovarajući spot, svoju boju, svoj svijet i svoju čar, te da slušalac može uživati u tome kako i koliko želi, dok mu ne ponudim nešto novo i drugačije – dodao je ovaj umjetnik sa adresom u Francuskoj.

Njega pandemija nije zaustavila u njegovoj namjeri da redovno svojoj publici poklanja nove numere. Sa objavom albuma sve dobija konačan smisao i zaključuje se jedno vrlo lijepo poglavlje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










NesKoH nam je otkrio kako upravo ovaj album odaje jedan dio njegove ličnosti, a sada sadrži raznovrsne ambijente i emocije.

Ako je sve na svijetu prolazno, neka ovaj album bude kratko vječan – zaključio je NesKoH.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Potpisan ugovor za izgradnju solarne elektrane u Bileći

Ski-skokovi: Nezgodan pad ukrajinskog takmičara, a onda su ga pogledale sve sreće svijeta