in

NE ŽELIM GA POVRIJEDITI : Electra Elite se razvodi nakon dva mjeseca braka!

Slatka-Tajna.Eu

Transrodna pevačica Electra Elite privlači pažnju od kako se pojavila na javnoj sceni,a prije dva mjeseca se udala u Mostaru za modela i sportistu Nenada Vujanovića.Međutim, bajka nije potrajala dugo,a ona kaže da se razvodi.

-Da, istina je. Ne mogu da podnesem vezu na daljinu, jednostavno to nisam ja. Ne mogu da trpim scene, a ne želim ni da povrijedim Nenada. On je divan mladić, vrijedan, dobar, pun razumijevanja. Prema meni je uvijek bio maksimalno korektan, ljubav je bila velika. Jednostavno je sve ovo mnogo jače od mene, ja sam neko ko ne želi da se muči već da živi i uživa. Boljeg čovjeka od njega nisam upoznala, zauvijek ću ga voljeti, ali od sad i kao prijatelja, jer on to stvarno i jeste-rekla je Electra, pa otkrila da li je možda došlo do prevare:

Ne, Nenad mene nije prevario, a ni ja njega. On zna šta je moj posao u Švicarskoj. Kada me je oženio nije mu to smetalo, mada sam ja osjetila par puta zbog njegove velike ljubavi da mu je krivo, ali je shvatio da je to samo posao koji ja volim. Prihvatio me je takvu kakva jesam, i ja sam njega, i zaista smo se voljeli. Sa njim ću ostati u, nadam se, odličnim odnosima jer to to jedna duša od čovjeka i nije ništa kriv. Nenad zaslužuje  poštovanje i ljubav i želim mu svu sreću ovog svijeta. Ja jednostavno nisam za brak. Trenutno me zanima samo posao, kako ovaj u Švicarskoj, tako i pevanje. Ali ima i još jedna stvar, pišem knjigu koja će Srbiju baciti na koljena. Moj život na papiru, sve crno na bijelo bez ikakve cenzure. Od male bebe do velike Electre Elite- rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Espreso)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Preminuo legendarni fudbaler Partizana

Trnka: Odluka Ustavnog suda odgovara onima koji hoće da ruše državu BiH