in

Malo ko zna da je Viki Miljković maćeha: Evo kako izgleda kćerka njenog muža iz prvog braka

Slatka-Tajna.Eu

Viki Miljković u braku je sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom od 1994. godine, a u njemu su dobili sina Andreja, koji je nedavno napunio 13 godina.

Malo ko zna da Andrej Tašketu nije jedino dijete. Naime, Viki je Tašketu druga žena, a iz prvog braka ima kćerku Jelenu, koju rijetko viđamo u javnosti.

Ona živi i studira u Njemačkoj, a kada god je u prilici provodi vrijeme sa ocem, maćehom i polubratom u Beogradu.

Viki je jednom prilikom otkrila da ima sjajan odnos sa Draganovom kćerkom.

– Naš sin i njegova sestra po ocu fenomenalno se slažu. On ide u njemačku školu, a ona mu pomaže oko domaćih zadataka i jezika. Jelena u Beograd dolazi samo tokom raspusta, pa on ima potrebu da je grli i ljubi, ali i da se svađa s njom. Naprosto vidi da se braća i sestre svađaju pa tako i on iz čista mira izmisli neki razlog da se sporječkaju. Izuzetno su vezani jedno za drugo – pričala je Viki i otkrila kakav je njen odnos sa Tašketovom kćerkom iz prvog braka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ona je odrastala zajedno s nama. Ne volim da pričam o odnosu koji imamo jer su s tim dobro upoznati ljudi iz našeg okruženja. U jednom trenutku nas dvije smo kao majka i kćerka, a u sljedećem već kao drugarice ili sestre. Nas dvije zaista imamo divan odnos – dodala je pjevačica.

(Express/Story)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

AŞIRI KOMİK KEDİLER

Nogometni svijet se divi Ronaldovom učinku