in

Boban Rajović ponosan na kćerku: Zaposlena u Ministarstvu unutrašnjih poslova

Slatka-Tajna.Eu

Brat Bobana Rajovića, Zoran, kandidovao na lokalnim izborima u opštini Balerup, kao kandidat za odbornika u Skupštini, a pjevač ne krije sreću što je to tako, a kako je objasnio, on mu je još ranije davao vjetar u leđa za ovaj potez.

– Preponosan sam na brata, ali sam više ponosan zato što to radi u Danskoj. Ne zato što sam privrženiji Danskoj nego Srbiji ili Crnoj Gori, nego zato što da to radi ovdje, morao bih da ga podržim, a istovremeno bih i ja bio dio nekog političkog sistema i stranke. Tako da, sada punog srca mogu da ga podržim i poželim sreću jer to radi u jednoj od najsređenijih država na svijetu i žao mi je što to nije počeo ranije – rekao je Boban.


– Ja sam ga savjetovao još prije 10-15 godina da uradi to, jer mislim da mu to leži i da je pravi čovjek za to, ali on je ušao u neke svoje biznise koje odlično i savršeno radi. Čak i kampanju nije radio dugo, da jeste, prošao bi mnogo bolje, ali bože moj, postaće on premijer Kraljevine Danske jednog dana, u to sam ubjeđen. Biću surovo iskren. Samo neka čita citate patrijarha Pavla i neka gleda koliko jaku glavu i mentalni sklop ima Novak Đoković. Dokle god to bude pratio, biće pobjednik – rekao je Rajović.

U potrazi za boljim životom, porodica mu je svuda po bijelom svijetu, a Rajović otkriva i da je njegova nasljednica veoma uspješna u svom poslu.

– Kćerka starija mi je u Danskoj, nije u politici, ali je u ministarstvu unutrašnjih poslova, vrlo je uspješna u tome. Ona ne voli da se eksponira u javnosti – rekao je on.

Pjevač se nedavno požalio pratiocima da je njegov otac zaražen korona virusom, a sad je otkrio kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Dobro je, hvala na pitanju. Korona je ovoga puta udarila na jačeg, tako da se moj Mićko izvukao i mnogo sam srećan zbog toga. On je jedna gromada ljudska, ja nisam navikao da ga viđam u jednoj takvoj situaciji, hvala Bogu pobijedio je – rekao je pjevač.

Boban je dva puta u mladosti završio u zatvoru i to zbog saobraćajnih prekršaja. Iako bi mnogi pomislili da je to veliki minus za njegovu karijeru, on ipak smatra drugačije.

– Nije nešto na šta se ponosim, to je definitivno. Jedino mi je drago što ja lično znam zbog čega su te zatvorske kazne bile. Znam da su to bila mala djela koja nikome nisu nažao učinila ili ne daj Bože nekoga pokrao. Sve su to sitne kazne koje su se nagomilale – zaključio je Rajović.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Direktorica FIPAe inicirala dolazak mađarske privredne delegacije u BiH

“Prevazilaženje političke krize je neophodno!”