in

SAŠA KOVAČEVIĆ izdvojio 4.800 eura za trbušnjake? – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Saša Kovačević ima savršeno tijelo. Međutim, nedavno je u medijima izašla vijest kako za to nije zaslužna teretana. Šuška se kako je pjevač bio podvrgnut estetskom zahvatu kako bi imao što ljepši stomak.

Naime, izvor za Kurir tvrdi da je Saša išao u Tursku na tretman pomoću kojeg se što lakše i brže dolazi do izraženih trbušnjaka. Uz ovu intervenciju pojačava se efekat treninga i napornih vježbi, koje on već godinama praktikuje.

Na web stranici poznate turske klinike za estetsku hirurgiju provjerili smo cijene ovog zahvata. Za ovaj tretman potrebno je da izdvojite između 3.800 i 4.800 eura.

Međutim, Kovačević nije zaboravio na teretanu. Redovno radi na svom tijelu uz adekvatnu ishranu. Pored toga što se podvrgnuo ubrzanoj metodi stvaranja trbušnjaka, on ne odustaje od napornih treninga.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, Sašu su svojevremeno optuživali da je lice unakazio plastičnim operacijama. On je sve to demantovao otkrivši da je treći put operisao sinuse. Godinama ima problema sa alergijama i na svakih šest mjeseci mora da rješava problem s nosnim školjkama.

Pročitajte više: LIDIJA BAČIĆ LILE – Dio zabavne ekipe u novom show-u


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Žestoka kazna za NK Čelik!

Britanski zastupnici: Treba zaustaviti Dodika i poslati NATO ili EU trupe u BiH