in

S PORODICOM MORAO OTIĆI NA SELO: Juica napadaju zbog “seljačkog” imidža

Slatka-Tajna.Eu

Ivan Ivanović Juice u svijetu muzike predstavlja jednog od prvih i najboljih repera muzičke scene Srbije, pa i šire. Učesnik je rijalitija i u svoj toj priči vezanoj za njegovu ličnost, posebno se ističe njegov opušten stav, iskrenost, direktnost a povrh svega njegovi nestereotipni gegovi.

U ovo vrijeme korone prisiljeni dokonošću ljudi su se posvetili društvenim mrežama pa je tako izbačena i slika Juica gdje, kažu, uopšte ne liči na sebe. A onda su neki prokomentarisali da mu je imidž seljački, aludirajući na njegovo preseljenje na selo. Otišao je kaže sa svojom porodicom u vrijeme korone. Prekrasno se osjeća jer ne želi da bude u ovom turbulentnom vremenu i vremenu moguće zaraze u gradu.

Okrenuo se mirnom životu koji mu prija. Dok komentari pljušte o njegovoj dugoj kosi i šarenoj kravati uz svadbarsko kićenje, kada je nekad bio kum na svadbi, i njemu sve to izgleda presmiješno. Ali, što rekao Juice, svako vrijeme nosi svoj imidž. Ovaj njegov je zaista šokantan, bar kada uzmemo u obzir da smo ga vidjeli u raznim odijevnim, firmiranim kombinacijama i da je uvijek pazio na svoj outfit.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Jedna stvar je bitna, bez obzira šta se desi na terenu

Kukić u Pressingu: Pretukao me Čovićev gorila