in

Ovo nismo očekivali: Kardashianka i Travis zaplesali uz hit narodnjak pjevača iz BiH

Slatka-Tajna.Eu

Pjesma ‘Helikopter’ bosanskohercegovačkog pjevača Fazlije u postala je pravi trend na TikToku. Iako je izašla 2016. godine, svjetsku popularnost je stekla upravo preko TikTok platforme, a vole ju i američki celebrityji

Kourtney Kardashian (42) zaručnika Travisa Barkera (44) je uključila u sve porodičnee aktivnosti, pa tako i u snimanje popularnih TikTok videa

Pjesma ‘Helikopter’, bosanskohercegovačkog pjevača Fazlije postala je pravi trend na TikToku. Iako je izašla 2016. godine, svjetsku popularnost je stekla upravo preko TikTok platforme.

Na svom zajedničkom TikTok profilu, Kourtney i njena kći Penelope (9) objavile su video na kojem njih dvije plešu na ‘Helikopter’ zajedno s Travisom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na početku videa se sve troje vrte, a pri kraju se Kourtney i Travis počinju grliti, a Penelope se nastavlja okretati u krug.

‘Oni se očito ne mogu prestati grliti’, ‘Kourt i Travis su jako slatki’, ‘Zašto su se počeli grliti?’, ‘Da, Helikopter!’, ‘Ovo je sve’, ‘Tako su čudni, a opet tako slatki’ – pisali su im pratitelji u komentarima.

Video zasad ima preko šest miliona pregleda.

@pandkourt♬ Helikopter – Fazlija

depo.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Svi bjeloruski laboratoriji radit će preko softvera proizvedenog u Mostaru / Bljesak.info

Poslodavci najavljuju polusatni štrajk upozorenja zbog enormnog povećanja cijena električne energije za privredu