in

Odmah se znalo da će biti zvijezda, pogledajte audiciju Mirze Selimovića u Zvezdama Granda koja je tek sada objavljena za širu javnost

Slatka-Tajna.Eu

Pobjednik osme sezone “Zvezda Granda”, Mirza Selimović, od samog pojavljivanja u takmičenju za kratko vrijeme postao je miljenik publike koji se danas može pohvaliti uspješnom karijerom.

Slavuj iz Srebrenika nedavno je govorio o tome kako se kao mali stidio da pjeva u javnosti što je vremenom prebrodio, a na nagovor Milice Pavlović prijavio se najpopularnije takmičenje.

– Pa kad čuješ vanserijski talenat, ako si normalan moraš da reaguješ. Ja sam čula taj talenat i rekla mu ”Ti si lud ako se ne prijaviš za Zvezde Granda”- ispričala je pjevačica svojevremeno za portal Grand.

S obzirom da tada nisu bile audicije u Bosni i Hercegovini, Mirza je odlučio da se krene u Šabac gdje se predstavio popularnom numerom njegovog kolege i dobrog prijatelja Dženana Lončarevića “Nikome ni reč”.

Mladi Selimović tada je imao dvadeset tri godine, sa frizurom koja podsjeća na Zdravka Čolića, a kako tvrdi čim je zapjevao trema je nestala.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Imao sam jako veliko uzbuđenje. Nije bila trema, sušila su mi se usta prije izlaska na binu, a kada sam izašao tu sam bio svoj na svom. Mnogima je ok dok nisu na bini, a meni je bilo samo da uzmem mikrofon da pjevam- ispričao je pjevač u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

Prvu audiciju pobjednika pogledajte u videu u nastavku:

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Građani pale svijeće pred splitskom trgovinom u kojoj je ubijena radnica

Srpska bilježi nagli skok broja zaraženih HIV-om